To je to što me zanima!

Fatalni Jovan iz 'Ljubav je na selu' zavodi na Jadranu: 'Ovdje ima jako puno zgodnih cura...'

Gledatelji su ga na televiziji zapamtili kao šarmera i zavodnika, a osim farmerskih sposobnosti, istaknuo se i kao vrsan kuhar kada je sudjelovao u emisiji 'Večera za pet na selu'
Vidi originalni članak

- Došao sam se malo odmoriti, šest, sedam dana, iako posao ve zove kući. Ima nas dosta u društvu: bratić, sestra i ostali. Super nam je, zabava svaki dan, uživanje... Unajmili smo gliser pa smo obišli okolicu - Split, Hvar, Šoltu, Brač - ispričao je u razgovoru za RTL.hr Jovan Karapandža, natjecatelj desete sezone showa 'Ljubav je na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vruće slavonske ravnice odlučio je barem na kratko zamijeniti odmorom na Jadranskom moru, točnije na Čiovu, gdje ističe ima mnogo prijatelja.

Uz to, otkrio je da da odmoru ima i mnogo zgodnih djevojaka.

- Ima i zgodnih cura, toga ima najviše na moru i to sve zgodne - ispričao je Slavonac.

DUŠAN IZ 'LJUBAV JE NA SELU' Život ga nije mazio, a žene u showu su mu se često rugale, no sada ima veliki razlog za slavlje

Gledatelji su ga na televiziji zapamtili kao šarmera i zavodnika, a osim farmerskih sposobnosti, istaknuo se i kao vrsni kuhar kada je sudjelovao u emisiji 'Večera za pet na selu'.

Uz to, Jovan je strastveni zaljubljenik u konje, koje uzgaja, a često na društvenim mrežama objavi poneku fotografiju kako jaše.

POGLEDAJTE VIDEO: JURA IZ SERIJE 'ZAUVIJEK SUSJEDI' U 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Vixi 26.08.2021.

    Fatalni?🤔

  • MladenHojsak 26.08.2021.

    FatalniSeljo u potkošulji

  • vedii888 26.08.2021.

    ha ha ha fatalan. Izgleda ko da prodaje krumpire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare