To je to što me zanima!

Fedde je u Dubrovniku sjeo na Željezni tron iz 'Igre prijestolja'

Fedde Le Grand poslijepodne prije nastupa proveo je obilazeći grad. DJ je uz vodiča obišao neka mjesta na kojima je snimana serija 'Igra prijestolja'
Vidi originalni članak

Nizozemski DJ, Fedde Le Grand, gotovo da je pravi Dubrovčanin. Naime, uoči petog nastupa u Revelinu obišao je mjesta na kojima se snimala serija 'Igra prijestolja', sreo se na kratko s direktoricom Turističke zajednice Dubrovnika, Romanom Vlašić, fotografirao se s turistima, pa na kraju i sjeo na repliku kultnog prijestolja iz serije.

Ovo je grad iz snova, teško se riječima može opisati arhitektura i povijest Dubrovnika. Posebno me ipak oduševljavaju ljudi, tako ljubazni, dragi i nasmijani. Vidi se da su se nagledali poznatih ljudi, uopće nisu fascinirani i ne napadaju kao u nekim drugim dijelovima svijeta. Sretan sam što sam nakon tolikih dolazaka uspio uhvatiti vremena za osjetiti puls jednog od najljepših gradova u Europi, pa i na svijetu, rekao je Fedde.

Kao dokaz posebne ljubavi za Dubrovnik, može poslužiti činjenica da je, nakon sinoćnjeg spektakularnog nastupa na otvorenju četverodnevnog Dubrovnik electronic festivala u Revelinu, odlučio ostati još dva dana, na svoj račun.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare