To je to što me zanima!

Feminnem se na kladionici nalaze ispred Srbije i BiH

Djevojke se trenutačno nalaze na četvrtom od četrdeset mjesta na kladioničarskim listama te im se predviđa ulazak u krug prvih deset natjecatelja
Vidi originalni članak

Dok je Srbija s pjesmom Gorana Bregovića 'Ovo je Balkan' na 22. mjestu, Bosna i Hercegovina na 34. mjestu, a Slovenija tek na 37. od 40 mjesta, Hrvatska se nalazi na visokom 4. mjestu engleskih i talijanskih kladioničarskih lista ovogodišnjih pobjednika Eurosonga. Skupina Feminnem, koju čine Neda Parmać (25), Nika Antolos (20) i Pamela Ramljak (30), na Eurosongu će pjevati pjesmu 'Lako je sve'. Autor pjesme Branimir Mihaljević smatra da Hrvatska ima dobru pjesmu te će je u Oslu pjevati na hrvatskom jeziku iako su je već snimili na talijanskom i engleskom. Smatra da će cure tako lakše iznijeti emociju, piše Jutarnji list. Radoslav Jovanov Gonzo napravio je i novi studijski video spot pjesme 'Lako je sve'. Djevojke su spot za Eurosong snimile u samo dva dana. Kažu da su ga napravile u posljednji tren jer su pretrpane obvezama oko nadolazećeg natjecanja u Oslu. Spot nema nikakvu konkretnu radnju već prati tri djevojke kroz njihove dnevne faze, rekla je Neda Parmać. Smatraju da je to najbolji način da ih publika iz Europe upozna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SunTzu 18.03.2010.

    sad mi je srce na mjestu

  • prepametna 18.03.2010.

    a te kladionice su pouzdane kao i vlada naša

  • user_38602 18.03.2010.

    nisam nikad nesto simpatizirala feminemke.....uopce ih ne slusam.....ali moram priznati da mi je ova pjesma stvarno ok....i zelim im srecu !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare