To je to što me zanima!

Feminnemka Pamela će se rastati od muža Stojana

Vjenčali su se u studenom 2008. godine u Beču te nastavili živjeti u vezi na daljinu. Ona se sad za stalno preselila u Zagrebu i počela predavati
Vidi originalni članak

Otkako su se Pamela Ramljak (29) i nova članica grupe, Nika Antolos (20), uselile zajedno u stan u Zagrebu krenula su šuškanja kako se plavokosa pjevačica rastaje od supruga Stojana Rakitića (33). Ona je sada to i potvrdila, ali ne želi otkriti koji je razlog za kraj braka, piše Index.hr. Izjavila je kako ne voli govoriti o privatnom životu jer je to samo njen problem i problem njene obitelji, ako je to uopće problem. Pamela i Stojan vjenčali u studenom 2008. godine, a i nakon svadbe ostali su u vezi na daljinu. Ona je bila u Zagrebu, a on u Beču zbog brojnih poslovnih obveza. Pamela Ramljak, profesorica glazbene kulture, kaže kako je počela predavati u privatnoj školi 'Mikrofon star'. Feminnemke se trenutačno pripremaju za Doru te se nadaju dobrom plasmanu jer su prošle godine osvojile treće mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HUMI 03.02.2010.

    Meni se čini da ona feminemka mislim Neda iz Splita počela pričati bosanskim naglaskom ko i ova Pamela..Stvarno nije normalno kako se ljudi lako razvode.

  • roccoroker 03.02.2010.

    Ma to vam je fora za privlačenje medijske pozornosti uoći Dore i izlaska novog albuma; a narod popuši sve što im mediji serviraju!

  • dayan84 03.02.2010.

    veza na daljinu,pa brak na daljinu!!! helooo mislim ko bi normalan uopće to izdržao mislim jasno mi je za vezu jer sam i sama u takvoj al za brak mi to fakat nema smisla..a još ako su oboje bolesno ambiciozni i teško im se odreći poslovnih apetita nije ni čudo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare