To je to što me zanima!

Fergie se skinula gola pa je najavila povratak na scenu..

Pjevačica je iznenadila fanove slikama na kojima je samo u visokim štiklama. Novi album će se zvati ‘Double Dutchess’, a Fergie vjeruje u njegov uspjeh
Vidi originalni članak

Pjevačica je zapostavila karijeru nakon porođaja sina Axla Jacka (3), kojeg ima s mužem, glumcem Joshom Duhamelom (44). Fergie (42) najavila je veliki povratak na scenu objavivši nekoliko golišavih fotografija i videa na društvenoj mreži.

Pjevačica je iznenadila fanove slikama na kojima je samo u visokim štiklama. Novi album će se zvati ‘Double Dutchess’, a Fergie vjeruje u njegov uspjeh, iako su njezine nedavne pjesme bile potpuni promašaj.

Na scenu se pokušala vratiti još prošle godine kada je izbacila spot kojim je odala 'počast' holivudskim majkama, među kojima je Kim KardashianChrissy TeigenCiara i Alessandra Ambrosio.

U spotu se slavne majke u oskudnoj odjeći polijevaju mlijekom, a Fergie je objasnila da je 'prostu' skraćenicu MILF ('Mother I'd like to fuck), pretvorila u 'Mother I'd like to follow', odnosno 'Majka koju bih slijedila'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _Varešak_ 19.08.2017.

    Žali bože mlijeka.

  • 18.08.2017.

    nestala je s scene

  • emilzatopek 18.08.2017.

    Je li ima još neka koja se nije skinula od tih "zvijezda"? Molio bih lijepo neka to učine pa da i to riješimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare