To je to što me zanima!

Feriha i Zehra se sukobljavaju, a Riza je u životnoj opasnosti

Za vrijeme žestokog sukoba s majkom, Feriha je na rubu velikog priznanja. Dok istodobno Feriha pokušava dobiti oprost od majke, posve je zaokupljena ljubavlju
Vidi originalni članak

Zehra doživi veliki šok nakon što vidi prizor u Handinoj kući i traži od Ferihe objašnjenje. Za vrijeme žestokog sukoba s majkom, Feriha je na rubu velikog priznanja. Zehra, koja je izgubila povjerenje u kćer, ne želi izgubiti i mogućnost da prati što se s njom događa pa joj skriva da radi u Handinoj kući. Dok istodobno Feriha pokušava dobiti oprost od majke, posve je zaokupljena prvom ljubavlju. To je posebno potresno za Hande. Feriha je razapeta između hotela, kuće i faksa. Počinju se nazirati razlike u načinu života između Ferihe i Emira. Hande, koja dolazi k sebi nakon šoka, naposljetku odlučuje da ne želi pustiti na miru dvoje ljubavnika. Džansu prilično iznenadi prizor koji ugleda s prozora. Odlučuje promatrati Ferihu.

Nastavljaju se tenzije do kojih je došlo zbog papirića na kojemu je napisano Emirovo ime. Dolazi do rasprave između Sanem i Zehre. Prodaja Zehrina džema na tržnici izaziva razmirice između Rize i Zehre. Riza koji ima problem s ponosom zato što mu je supruga uspješna u poslu, počinje raditi u Vejselovoj taksi-službi. Mehmet je u potrazi za poslom, ali svakim danom sve više gubi nadu. Mehmeta jako iznenadi susret sa starim prijateljem.

Ferihu također očekuje veliko iznenađenje u hotelu. Riza se u jednoj noći nađe u velikoj opasnosti. Loše vijesti koje stižu u stan pazikuće izazvat će pravu pomutnju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare