To je to što me zanima!

Fernando: Britney smrdi, kopa nos, užasno prdi i drogira se

Bivši tjelohranitelj Britney Spears opisuje pjevačicu kao ženu kojoj higijena nije jako važna u životu. Kaže da je svojim ponašanjem maltretirala sve svoje zaposlenike
Vidi originalni članak

Optužio ju je da ga je seksualno napastovala jer mu je pokazivala golo međunožje i nabacivala mu se. Za to traži 50 milijuna kuna odštete. Fernando Flores, bivši tjelohranitelj Britney Spears (29), tvrdi da mu je pjevačica na mobitel slala fotografije na kojima je gola i mamila ga u krevet. 

Optužbama koje je ranije iznio dodao je još nekoliko sočnih detalja iz života posrnule pop princeze. Tužbe i zapisnika sa suda 'dočepao' se časopis Star.

- Najgora je šefica koju sam ikad imao. Uz to što se razmetala golotinjom, uvijek je smrdjela jer ne vodi računa o higijeni i redovito tuširanje joj je nepoznanica - istaknuo je Flores i dodao da je 'prljavica' Britney cijelo vrijeme imala prst u nosu kao da traži neko blago, ispuštala vjetrove i drogirala se pred njim. 

Britneyini odvjetnici tvrde da Flores priča 'lovačke priče'.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • JunFan 21.07.2011.

    Koji kršan tjelohranitelj.

  • papillon 21.07.2011.

    meni ovi ne sliči na tjelohranitelja,a iznošenje privatnih stvari ne govori ništa o osobi o kojoj priča ,već o njemu samome.dok je prima pare mirisala mu je,a sad smrdi.kako ga nije sram .ma strašno kako je budala spa na niske grane.

  • demmy. 21.07.2011.

    ajde fernando ćuti tamo.. sad si se ti našao govorit kak ona prdi itd..a šta ti???ti ne prdiš i ostalo?? to puno govori o tebi kad tako nekog oblajavas bezveze, osim toga, 50 mil kn odštete za šta??? frajeru ti si psihički bolesnik, ak je tako onda ću ja neprestano tražit odštetu jer me netko bari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare