To je to što me zanima!

Fešta se bliži: Milijana odabrala vjenčanicu i podijelila pozivnice

Srpski mediji pišu kako je par podijelio pozivnice za vjenčanje te da je Milijana za vjenčanje izabrala dugu, svilenu vjenčanicu. Mladenka je nedavno otkrila popis gostiju.
Vidi originalni članak

Najkontroverzniji par u Srbiji, Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) sudjelovanjem u televizijskom showu 'Parovi' zaradili su preko 81 tisuću kuna. Novac su planirali uložiti u obnovu kuće u Pilatovićima i planiranje svadbe u rujnu. 

Iako se šuškalo kako od svadbe neće biti, par je priznao da su spremni 7. rujna u Požegi stati pred oltar. 

KAJE SE Milijana: Nisam trebala spavati s Milojkom, to mi je bila greška

- Svašta smo pregrmjeli. Ne krijemo svoju ljubav od drugih. I ovog puta pokazalo se da je naša ljubav iskrena i jača od svega. Iako su mnogi mislili da sam s mojim Mikanom iz interesa. Ovo je dokaz da to nije točno i jedva čekam taj dan kad ćemo stati pred matičara i reći to sudbonosno 'da' - rekla je Milijana Bogdanović za Kurir.

Srpski mediji pišu kako je par podijelio pozivnice za vjenčanje te da je Milijana za vjenčanje izabrala dugu, svilenu vjenčanicu. Mladenka je nedavno otkrila popis gostiju.

- Skoro smo sve već pripremili. Obući ću veliku bijelu vjenčanicu, jedva čekam. Pozvat ćemo puno bivših cimera: obavezno Aleksandru, Šmizlu, Dinu, Ilijanu, Ivana, Jecu i još nekoliko njih. Bit će to lijepa svadba - rekla je Miljana te se našalila kako će na medeni mjesec u 'Parove'.

Budući da je razlika između budućih supružnika 53 godine, i dalje izazivaju veliki interes javnosti. Milijana kaže kako su joj njeni najmiliji najviše zamjerili svađe s dragim.

USKORO FINALE PAROVA Svadba se bliži, Milojko plače: Opet si lovila Požgaja za k***!

- Svi mi malo zamjeraju svađe s Milojkom, to i sama sebi zamjeram. Moram priznati da sam očekivala osude na ulicama od ljudi, a dogodilo se totalno nešto suprotno, sve me hvale i žele da se fotografiram s njima. Divan je osjećaj - kaže Milijana. 

Par je još tijekom showa izjavio kako planiraju svadbu. Nakon što su ispali iz 'Parova', otkrili su da su malo sredili kuću te da nestrpljivo očekuju vjenčanje. Sve slobodno vrijeme, Milijana i Milojko provode skupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 29.08.2019.

    Ima li itko normalan u Beogradskom pašaluku?

  • Maro 81 25.08.2019.

    Već ih dugo nije bilo.

  • Lun@777 25.08.2019.

    Nadam se da će i novinari 24 sata biti pozvani, jer ne smijemo nikako propustiti ove važne vijesti iz prve ruke, sa fotografijama naravno. "Ekskluziva" iz prve ruke! Jedva čekam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare