To je to što me zanima!

Fešta u Miholjcu: Vidina Ivana 'rasturala' je na bubnjevima...

Za sve one koji su me pljuvali, odnosno mene i Domagoja, valjda vam je sad svima jasno u kakvog sam se čovjeka zaljubila i zbog čega, komentirala je Ivana Vida
Vidi originalni članak

Reprezentativac Domagoj Vida (28) na zagrebačkom je dočeku nogometne reprezentacije u ponedjeljak bio jedan od glavnih zabavljača, a jednako dobro raspoložen stigao je jučer na feštu koju su mu priredili u rodnom Donjem Miholjcu. Bus 's kockicama' zamijenio je kočijom i dovezao se pred razdragane fanove. Ovaj put nije bilo njegovih nogometnih kolega da mu 'čuvaju leđa' kako u žaru slavlja ne bi pao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJVEĆA PODRŠKA Plijene pažnju u bijelom: Izabel i gospođa Dalić prate 'srebrne'

S njim je bila i supruga, bivša kraljica Hrvatske, Ivana (24) koja se prepustila dobrom raspoloženju pa je u jednom trenutku zasvirala na bubnjevima. Vida je pak neumorno pjevao bećarce uz tamburašku glazbu.  

Par je sa sobom na tulum poveo i sinčića Davida (2) kojeg je opisala kao centar svojeg i Domagojeva svijeta koji iz njih izvlači najbolje. Maleni je ovih dana postao zvijezda interneta nakon što je u hrvatskom dresu trčao po travnjaku u Rusiji nakon utakmica. 

Ivana je jučer svom dragom napisala emotivnu posvetu.

- Za sve one koji su me pljuvali, odnosno mene i Domagoja, valjda vam je sad svima jasno u kakvog sam se čovjeka zaljubila i zbog čega. Živili. Nije u šoldima sve - istaknula je bivša kraljica Hrvatske.

Podsjetimo, bivša manekenka Ivana Gugić postala je Vida nakon što je u lipnju prošle godine izmijenila zavjete s Domagojem Vidom, tadašnjim igračem kluba 'Dinamo Kijev'. Branič sada igra za turski 'Beşiktaş' u Istanbulu, za koji je početkom ove godine potpisao ugovor na četiri i pol godine.

Ivana se manekenske karijere odrekla nedugo nakon što je upoznala Vidu. 

- Titule sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. Jedva čekam postati supruga - rekla je Ivana prije vjenčanja s našim reprezentativcem.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • sosko 19.07.2018.

    Iskreno ljepotica i zvijer

  • 18.07.2018.

    Zensku sam nekolko puta vidjela kad je klinac jos bio mali bebac u setnji po Miholjcu sa svekrvom, onak totalno lezerno opusteno nije odavala neki bahat dojam, a da je pojava gdje se pojavi, je, stvarno je zena prelijepa i ima puno pravo bit i ovakva i onakva, a kakvi biste vi bili da mozete doc u bilo koju trgovinu il frizerski salon ili ne znam ti ja di a da ne gledate cijene i proizv.na akciji i da si mozes priustit ono sto vecina ljudi nece moc cijeli zivot. Dajte... da sam ja na njenom mjestu et iskreno nosom bi parala nebo. I mogli bi me svi kisssnit u dupe.

  • Emily05 18.07.2018.

    Vida je dovoljno veliki dečko da bi znao zašto je s njom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare