Show

Komentari 64

Plijene pažnju u bijelom: Izabel i gospođa Dalić prate 'srebrne'

Plijene pažnju u bijelom: Izabel i gospođa Dalić prate 'srebrne'

Mateo je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima, a ondje se zaljubio u svoju sadašnju suprugu. Ona je pjevala u župnom zboru Lilium

Nakon što su se koliko-toliko oporavili od spektakularnog dočeka na glavnom zagrebačkom trgu, naši nogometaši i izbornik zaputili su se u svoje rodne gradove. Iznimka je bio Vedran Ćorluka (32) koji je nakon dočeka u Sloboštini jučer stigao u rodno mjesto svoje djevojke Franke Batelić (26).

- Hvala Rabac, hvala Istro - rekao je oduševljeni nogometaš koji se pohvalio snimkom dočeka na kojem ga je u stopu pratila njegova draga.

- Bravo, ljudi. Svaka vam čast - rekao je oduševljeni Ćorluka koji je cijelo vrijeme bio ogrnut hrvatskom zastavom. Nogometaš je odgovarao i na pitanje je li se 'zdrobio', a on je odgovorio kako je bio na kavi. 

Navodno bi se Vedran i Franka trebali vjenčati krajem srpnja, a šuška se da će im pjevati Tony Cetinski (49).

Žitelji Župe svetoga Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima pripremili su doček reprezentativcu Mateu Kovačiću (24).

- Osjećaj je fenomenalan. Ljudi su nas dočekali kao svjetske prvake i tako se trenutno i osjećamo. Nadom se da ćemo tako biti još koji put dočekani. Znali smo da smo ludi kada pobjeđujemo, ali ovo… Ovo ću pamtiti cijeli svoj život. Ovo je moja župa i hvala svima koji su nam omogućili ovakav doček - rekao je nogometaš za Novu TV. 

S Kovačićem, koji nerijetko ističe koliko su mu bitni njegova župa i sveti Antun Padovanski, bila je i njegova Izabel (24) koja je plijenila pažnju u bijeloj majici i hlačama. Mateo je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima koja nosi ime tog sveca, a ondje se zaljubio u svoju sadašnju suprugu.

Ona je pjevala u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi. Izabel se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.

Par se u istoj crkvi vjenčao lani u lipnju, a gospođa Kovačić poželjela je da im na crkvenom obredu pjevaju kolege iz njezina bivšeg zbora.

VIDI OVO: 11 slika koje će te u potpunosti izluditi!

Varaždinci su pak dočekali svog miljenika - izbornika Zlatka Dalića (51). Na Kapucinskom trgu pozdravilo ga je oko 10.000 ljudi.

Dalić je tom prilikom izjavio: 'Ja sam Varaždinec' i dodao da je Livno njegov rodni grad, ali da nije Varaždina i Varteksa, ne bi uspio postići sve što je postigao i biti ono što je sad.

U Varaždin je s njim stigla i supruga Davorka (50) s kojom je u braku 25 godina. Par ima sinove Tonija  (25) i Brunu (20).

Najčitaniji članci