To je to što me zanima!

Filip iz 'Braka na prvu' priznao da je sam sebi bitan, gledatelji ljuti: 'Nije on siguran što želi'

Nakon što su eksperti spojili Tamaru i Filipa, zbog njegove reakcije uslijedila je prava drama. 'Ništa! Nije to tip cure s kojom bi išta imao', zaključio je mladoženja Filip
Vidi originalni članak

U novoj epizodi četvrte sezone sociološkog eksperimenta 'Braka na prvu' spojila su se dva nova para, Lovre i Klara te Anton i Nikolina.

ODUŠEVLJEN JE KLAROM Lovre iz 'Braka na prvu' iskreno rekao: 'Nisam htio Dalmatinku za ženu, one su puno lajave...'

Iako je Lovre priznao kako nije htio Dalmatinku, ipak nije mogao sakriti oduševljenje kada je ugledao Klaru, koja dolazi iz Zadra. A i kod posljednjeg para dogodila se prava kemija.

Antonova prva reakcija o Nikolini je jako pozitivna, ali moraju se bolje upoznati, a i gosti su bili optimistični i misle da bi mogli biti odličan par.

Gledatelji oduševljeni parovima, imali su riječi hvale.

'Super par, najbolji dosad', 'Jedini par koji će uspjeti', 'Zanimljiva su kombinacija njih dvoje', 'Napokon normalni parovi u ovoj sezoni', pisali su.

U NOVOJ EPIZODI 'BRAKA NA PRVU' Lovre i Klara izrekli su 'da', a njegov osmijeh govori sve: 'Našao sam svoju srodnu dušu'

Ali, gledatelji nisu ni nakon ove epizode ostali ravnodušni zbog Filipovih izjava o Tamari.

'On ne voli ni sebe. On samo voli lažnu sliku sebe', 'Kuma ga je najbolje opisala', 'Ajme, koliko je umišljen', 'On nije siguran što želi', 'Sam sebe voli', pisali su neki.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • dinamary 07.02.2024.

    Imala sam jednog egocentrika i narcisa kao sto je i on. Taj je vec penzioner, praši jos uvijek, kofer u ruci....i uvijek ima neku svoju žrtvu. Takvi inace dobro žive, okrenuti su iskljucivo sebi i samo sebi, a empatija....nikad je nije ni imao.

  • Akin 07.02.2024.

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣da puknes.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare