To je to što me zanima!

Filip je ljut jer je Deša još slaba na Dživa pa se potuče s njim

Dok Deša ostaje njegovati Filipovu ozljedu, Dživo provocira Šiška i Dijanu te se otkriva njihova prošlost. Filip se razljuti kad shvati da je Deša još slaba na Dživa
Vidi originalni članak

Jana stiže u Italiju, no o tome ne obavijesti svoju majku, već odlazi ravno kod Rocca Sorga i inzistira na tome da joj da smještaj. On nevoljko pristaje, a ona mu otkriva da će Judita postati nasljednica i milijunašica ako se uda za plemenitaša. 

Deši pozli u bolnici te ju Filip isprati doma. Dok provode večer zajedno, on joj izrazi svoje negodovanje zbog Dživa te ona počinje shvaćati da su s Dživom stvari otišle predaleko. Bliski razgovor prekida dolazak ljubomornog Dživa, koji se potuče s Filipom. No, Šiško spašava situaciju te izbacuje Dživa na trg. Dok Deša ostaje njegovati Filipovu ozljedu, Dživo provocira Šiška i Dijanu te se otkriva njihova prošlost.

Drugo jutro Šiško zabranjuje Dijani da održava kontakt s Juditom. Filip se, s druge strane, razljuti kad shvati da je Deša još uvijek slaba na Dživa, te joj sutradan zabrani da je posjećuje u bolnici.

Maro se s Matijom i dalje probija do Dubrovnika, no planove im pomute neprijatelji. 

Boris i Maris stižu na Korčulu. Ona odlazi posjetiti plažu na kojoj je bila s Dživom. Dok se Maris prisjeća Dživa i njihovog zajedničkog ljeta, Boris pobjesni jer se osjeća izigranim te odlazi i ostavlja Maris samu na plaži...

Dešin ultimatum Dživu: Ako želi biti s njom, mora je oženiti

Idi na 24sata

Komentari 1

  • idešđurđa 02.10.2013.

    Na Dživu! nepismeni ste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare