To je to što me zanima!

Filip Šovagović 2 godine nije ni upalio televizor, ali SP je pratio

Glumac kaže kako bi rado odjavio TV pretplatu i fiksni telefon. Osjeća da bi tako uštedio barem 500 eura na godinu, a da prstom ne mrdne. Zaljubljenik je u sport
Vidi originalni članak

Rado bih odjavio TV pretplatu i fiksni telefon pa se preko društvenih mreža raspitujem kako to napraviti, kaže Filip Šovagović (47).

Glumac dodaje kako osjeća da bi tako uštedio barem 500 eura na godinu, a da prstom ne mrdne. Nakon dvije godine, ovih je dana zbog Svjetskog nogometnog prvenstva prvi put uključio televizor.

- Gledao sam Amerikance i Belgijce i ne razumijem zašto je to utakmica stoljeća. Po meni je to tekma s najviše profulanih prilika - kaže Filip.

Glumac je zaljubljenik u sport. Rado zaigra mali nogomet, gradom se vozi biciklom, a lud je za košarkom. Jako bi ga razveselilo da mu netko daruje komplet snimljenih utakmica Chicago Bullsa iz ere kad su igrali Jordan i Kukoč.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mitary 05.07.2014.

    Izgleda ko plaćenik u isil-u ® :-) :-) možda talibanski borac :-) :-) spavač:-) :-) :-) :-) :-) provala godine u uskom krugu ive:-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • kung fu panda 04.07.2014.

    tko ti brani sve se to može odjaviti

  • mali zeleni prigorec 04.07.2014.

    Ovo jako intelektualna izjava. To ko da pekar kaže da ne jede kruh, mljekar ne pije mljeko, zidar da nema kuču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare