To je to što me zanima!

Filipincu Johnnyju teško bez Brene, hoće opet živjeti s njom

Pjevačica se još ne može pomiriti s činjenicom da Johnny, sin njezine posluge koja je odselila od nje, više ne živi s njom. Njegovi roditelji ipak su omogućili da se čuju
Vidi originalni članak

Fahreta Živojinović (50) , poznatija kao Lepa Brena, nedavno je ostala bez svoje posluge koja je iz njene kuće u Beogradu odselila u Grčku. Pjevačica se vezala za njihovog sina Johnnyja pa ga je htjela posvojiti, a  ta ideja se njezinoj posluzi nije svidjela pa su s Lepom Brenom prekinuli svaki kontakt. 

Otkako su se pjevačica i njezin miljenik Johnny rastali uslijedio je težak period za oboje, piše srpski Alo. Nedavno je mali Filipinac izrazio želju da  živi kod pjevačice. 

- Brena se još ne može pomiriti s činjenicom da mali Johnny više ne živi s njom, a situaciju dodatno otežava i to što su se Johnnyjevi roditelji umjesto Grčke ipak odlučili za život na Filipinima odakle i potječu - rekao je izvor blizak pjevačici za srpski Alo. 

Johnnyju nedostaje Brena, a njegovi roditelji nisu očekivali da će do toga doći . Roditelje stalno ispituje gdje je 'mama' aludirajući na pjevačicu. Kako su otišli na Filipine, Johnny neće moći tako brzo vidjeti Lepu Brenu, ali se zato čuju telefonom. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pravda pravdić 03.05.2011.

    od muhe radite slona nitko ničije dijete neće i nemože uzet .o čemu vi,šta vam je cilj ovih laži s brenom??jeli to da kad je netko siromašan a ima slatko dijete i dođe netko dobrostojeći,potkupi dijete darovima i odluči ga uzet k sebi od roditelja??eeee svašta!!mislim pazite šta pišete jer ste najčitaniji i svi natpisi utiču na ovaj ispaćeni svijet gdje mnogi rade ono što pročitaju ili vide iz medija..

  • FAM 03.05.2011.

    1. Brena ga nije htjela posvojiti, jer on je vec posvojen, njegovi roditelji nisu bioloski roditelji djeteta. 2. Nisu otisli zato sto ga je Brena htjela posvojiti, nego zbog zdravstvenih razloga djeteta 3. Ne zanima me ni jedno ni druga, ali mrzim ne provjerene trac informazije, koje su jos uz to sve ne bitne

  • tajnamoja 03.05.2011.

    pofalilo roditeljima dinara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare