To je to što me zanima!

Film je ipak u drugom planu: 'Molimo vas, spasite izbjeglice'

Na Filmskom festivalu u Veneciji predsjednik žirija Alfonso Cuaron pozvao je Europu da pomogne izbjeglicama, a s njima suosjeća i Alessandra Ambrosio
Vidi originalni članak

Alfonso Cuaron, predsjednik žirija Filmskog festivala u Veneciji na otvorenju je pozvao Europu da pokaže srce i otvori vrata svim izbjeglicama.

Najglasnije je pljeskala brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (34) koja, kaže, suosjeća sa svim tragičnim sudbinama kojima cijeli svijet svakodnevno svjedoči. Viktorijina anđelica bila je na premijeri filma 'Everest' koji je snimljen prema istinitoj priči o grupi alpinista koji su, zbog opasne snježne oluje, zapeli na tom ledenom vrhu, pre­pušteni sami sebi. Alessandra je sve oduševila odjenuvši bijelu kreaciju Lorenza Serafinija u kojoj joj se naziralo rublje. U filmu 'Everest' glumi i Emily Watson (48) koja je za svečanu premijeru odjenula plavu haljinu. Kritičari su se složili da izbor toalete nije laskao njezinoj liniji.

- Nisam jedna od onih žena kojoj treba nekoliko sati da se uredi. Što prvo ugledam u ormaru, to odjenem - rekla je glumica. Pohvale je zato dobila glumica Elizabeth Banks (41) koja je odjenula elegantnu haljinu ukrašenu skupocjenim kristalima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Aqamarinne 04.09.2015.

    Pa nek im onda Ambrossio i druge Anđelice koje žele pomognu, nabrale su se milijuna i milijuna dolara na revijama na VS i radeći kao modeli..Samo bojim se da će ti ljudi, čim se oprave htjeti svima gospodariti jednoga dana, pa čak i nekome tko bi im dao milijune dolara u pomoć.

  • ibee 03.09.2015.

    ova haljina izgleda ko da joj je 3 broja prevelika

  • Horvatin 03.09.2015.

    zanimljivo bogatasi mole da netko drugi spasi "izbjeglice" a sami ne zele koristiti svoj novac da spasavaj nego samo ispustaju izjave u medijima. tako i bogatas iz egipta kaze da mu europa proda otok da moze zbrinuti izbjeglice, kao da mu treba otok da on nekoga zbrine u egiptu, turskoj ili bilo gdje, ne, on eto zeli kupiti otok u europi ....ma gonite se i vi i politicari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare