To je to što me zanima!

Film Stonesi na Kubi samo će 23.9. igrati u svjetskim kinima

'Havana Moon: The Rolling Stones Live in Cuba', dokumentarni je film snimljen na koncertu Rolling Stonesa na Kubi, a bit će na jednu večer, samo 23. rujna,  prikazivan u kinima širom svijeta
Vidi originalni članak

Dokumentarni film snimljen na nedavnom koncertu Rolling Stonesa na Kubi, bit će na jednu večer, samo 23. rujna,  prikazivan u kinima širom svijeta. Film nazvan 'Havana Moon: The Rolling Stones Live in Cuba' prikazat će atmosferu uoči i na samom koncertu kojim su, 25. ožujka ove godine, Stonesi postali prvi bend koji je ikada održao koncert na otvorenom u Havani.

Dokumentarac je režirao Paul Dugdale, koji se sličnog posla prihvatio i na koncertu Stonesa u londonskom Hyde parku prije tri godine, a radio je i filmove na koncertima Coldplay, Adele i One Direction. 
-Koncert na Kubi bio je fenomenalan, bilo je to fantastično iskustvo. Pred nama je bilo more ljudi, sve do kuda je pogled sezao. Osjećao sam entuzijazam publike i pamtit ću to kao izvanserijski događaj', rekao je Mick Jagger.

rolling stones
-Imate sunce, Mjesec, zvijezde i Rolling Stonese. Vidjeti Kubu koja naokon ima priliku uživati u pravom rocku bilo je posebno uzbudljivo. Bila je to noć za pamćenje u Havani', prisjeća je Keith Richards. 
Stonesi su na koncertu izveli većinu hitova, uključujući 'Satisfaction', 'Start Me Up', 'Jumpin' Jack Flash'  i 'Brown Sugar'. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare