To je to što me zanima!

Filmoljupci, pozor! Počeo je 20. po redu Motovun film festival

Vanda Volić predstavila je Motovun kampus, projekt koji je u Motovun doveo 50-ak studenata dramskih akademija iz cijelog svijeta
Vidi originalni članak

Očekuju nas sjajni gosti, ugledni europski i hrvatski glumci i redatelji - rekao je Igor Mirković, direktor Motovun film festivala. 

Organizatori Motovun film festivala u utorak su na Brdu filmova, kako se ovaj istarski gradić naziva od milja, održali konferenciju za medije povodom početka 20. festivala. 

- Nakon 20 godina raditi filmski festival u Hrvatskoj postaje sve teže i teže - rekao je Mike Downey, predsjednik savjetodavnog odbora. Ponosan je na partnerstvo koje su postigli s Islandom. Budući da je Island zemlja partner ovogodišnjeg festivala, prikazat će se njihovi filmovi koji na humorističan način govore o suvremenim problemima. 

- Island je mala zemlja, po broju stanovnika čak manja od Hrvatske, ali ima sjajne filmove - zaključio je Downey.  

Vanda Volić predstavila je Motovun kampus, projekt koji je u Motovun doveo 50-ak studenata dramskih akademija iz cijelog svijeta. 

- Uz radionice koje imamo sa studentima, prikazujemo i njihove filmove tako da imamo festival u malom - zaključila je Volić. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare