To je to što me zanima!

Finalistica 'Zvijezda' 2018. će biti na Zagrebačkom festivalu

Ne znam krije li se neka dublja priča iza pjesme, ali sam svjesna širine koju ti ljubav pruža i osjećaja beskonačnosti o kojoj priča. Jednom kada ta beskonačnost postane konačna, prepoznat ćete se u pjesmi, kaže Lorena
Vidi originalni članak

Jedna od debitantica ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala je Dalmatinka Lorena Bućan. Javnosti se predstavila kao finalistica RTL-ovog show-a 'Zvijezde' 2018., a ubrzo nakon toga ozbiljno se 'uhvatila posla'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimila je pjesmu 'Kad si ti u pitanju', odmah nakon toga spot, a zatim je i osvojila nagradu 'Mato Došen', stručnog žirija međunarodnog festivala Ohridski trubaduri. Sada je izašla njezina pjesma 'Tihi ocean'. Energija mlade osobe u kombinaciji s izuzetnim vokalom razlog su i zbog kojeg je Ivan Huljić odlučio započeti suradnju s Lorenom i napisati joj zajedno s Vjekoslavom Huljić ovu pjesmu za nadolazeći Zagrebački festival.

- Ne znam krije li se neka dublja priča iza pjesme, ali sam svjesna širine koju ti ljubav pruža i osjećaja beskonačnosti o kojoj priča. Jednom kada ta beskonačnost postane konačna, prepoznat ćete se u pjesmi, iako vam to baš i ne želim - opisuje iskreno pjesmu Lorena.

NOVI HRT-OV GAF Propust na Dori: Dok je Lorena nastupala, vrtio se Lidijin broj

Na pitanje zašto baš Zagrebački festival, odgovara: 'Volim isprobavati nešto novo i stvarati nova iskustva. Cilj mi je pjevati na što više mjesta, a budući da nikad nisam bila na Zagrebačkom festivalu, odlučila sam i to isprobati'.

Planova za sada Dalmatinka ima puno, ali ide korak po korak. Prvo Zagrebački festival, a onda odmah nakon toga i DORA. Na Doru također ide s pjesmom Ivana Huljića. Više planova od ovoga nije otkrivala.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • domo 15.01.2020.

    Jedna se njena stvar vrti na CMC - u i mogu reći da stvar nije loša... Bravo i samo naprijed

  • aavent 15.01.2020.

    Pjesma je prekrasna, Huljic junior je ocito nasljedio talent od roditelja, fenomenalna je i pjesma koju je za Doris napravio Brod za nabolje, a ima i pobjedu na Splitskom festivalu sa duetom Domenice i Kedze. Sto se Lorene tice pjesma mi je mozda i najbolja na ovogodisnjem Zagrebfestu, jos su mi dobre pjesme od Kutlica, Nikole Marijanovia i duet Civre i Nine Kraljic. Ali ono najbitnije Lorenu tek ocekuje, a to je nastup na Dori i nadam se barem jednako dobroj pjesmi kao i prosle sezone, od nje uostalom uz Miu, Coloniu i Kedzu najvise ocekujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare