To je to što me zanima!

Madonna neće graditi školu, 20 milijuna kn potrošili na luksuz

Budžet za gradnju škole potrošen je na naknade arhitektima, plaće, automobile, poslovne prostore i besplatan smještaj za osoblje iako škola nije ni sagrađena
Vidi originalni članak

Madonnin (52) san o izgradnji škole za djevojčice u Malawiju je propao nakon što je oko 20 milijuna kuna potrošeno na golf članstvo, automobil i vozača školskog ravnatelja, naknade arhitektima, plaće, poslovne prostore i besplatan smještaj za osoblje iako škola nije ni sagrađena. Kupljena su i dva automobila za zaposlenike koji se nisu ni zaposlili. Sredstva su prikupljena i od njenih prijatelja, poput Toma Cruisea i Gwyneth Paltrow, a pjevačica je uložila i vlastiti novac u projekt koji je koštao oko 704 milijuna kuna. Organizacija 'Raising Malawi' čija je Madonna suosnivačica u planu je imala izgradnju zgrade za školu, a sama pjevačica nije upletena u financijski skandal, piše New York Post.

- Razočarana sam jer naš posao vezan za obrazovanje nije brže napredovao - rekla je pjevačica koja je prošle godine usvojila kćer Mercy iz Malawija, a prije toga i sina Davida.

Dodala je da je još uvijek odlučna u želji da pomaže hraniti, obrazovati i pružati medicinsku njegu u zemlji u kojoj je oko 500.000 djece izgubilo roditelje od AIDS-a.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_28589 27.03.2011.

    Jako pametna zena. Takve arhitekte imamo i mi. Madonu za premijerku.

  • sudacx 26.03.2011.

    pa kaj vam je sanader u rodu,,!!!!

  • july 26.03.2011.

    kako nešto tako staro može biti tako dobro ,,,madona posvoji me da te izhebem !!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare