To je to što me zanima!

Fonda (74): Nikad nisam imala bolji seksualni život nego sada

Glumica je priznala kako je tek u 74. godini života shvatila što želi i spoznala pravu intimnost s partnerom. Nikada nije imala ispunjeniji seksualni život kao sada...
Vidi originalni članak

Glumica je u intervjuu za britanski časopis Hello otkrila kako je njezin seksualni život posljednjih nekoliko godina bolji nego ikada. Glumica je otkrila kako uživati s partnerom i spoznala što uistinu želi.

– Kada sam prije dvije i pol godine operirala koljeno, pronašla sam ljubav. Njegovo ime je Richard, ima 70 godina i glazbeni je producent – rekla je glumica.

Priznala je kako je prije smrti htjela spoznati pravu intimnost.

– Jedino što nikada nisam znala je što je prava intimnost, a htjela sam to spoznati prije nego umrem. Često, kada vodim ljubav s Richardom, vidim ga kakav je bio prije 30 godina. Nikada nisam imala tako ispunjen seksualni život kao sada, u 74. godini života. Kada sam bila mlađa nisam znala što želim – otkrila je glumica iza koje su tri propala braka.

Bila je udana za francuskog redatelja Rogera Vadima, političkog aktivista Toma Haydena i osnivača američke televizijske mreže CNN Teda Turnera.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • julia73 11.07.2012.

    Jedino ako on može nešto u tim godinama....aj ona još i nekako mogu zamislit. pa razmišljam si ja još 30 godina jednog te istog u krevetu majke ti za poludit...a već 20 prošlo

  • eddy1973 11.07.2012.

    Jako dobra glumica koja je evo tek u poznim godinama pronašla nekog tko ju ispunjava ......doslovno..... ;-)))

  • matooo 11.07.2012.

    jel ona koristi eliksir mladosti daj bakcie pusti neka priroda radi svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare