To je to što me zanima!

FOTO Johnny Depp se sprema za glazbenu turneju, a pobjedu na sudu slavio je u lokalnom pubu

Kraj suđenja proslavio je noćnim izlaskom u Newcastleu. Glumac je šokirao lokalno stanovništvo svrativši u pub na obali, zajedno s rock gitaristom Beckom i kolegom glazbenikom Samom Fenderom
Vidi originalni članak

Johnny Depp (58) se priprema za izlazak na pozornicu u Gatesheadu nakon što se službeno pridružio turneji Jeffa Becka (77). Glumac je sinoć u noćnom izlasku u Newcastleu nazdravljao njegovoj pobjedi u tužbi protiv Amber Heard (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnoštvo obožavatelja okupilo se ispred hotela Hilton ranije popodne, gdje se vjeruje da je glumac odsjeo. Večeras će se pridružiti svom prijatelju Becku na pozornici, a nakon toga i na rokerovoj britanskoj turneji.

Deppu je jučer dosuđeno 15 milijuna dolara nakon šest tjedana suđenja za klevetu s njegovom bivšom suprugom.

RASKOŠAN ŽIVOT GLUMCA Depp je bio na rubu bankrota, 'bacio' 650 milijuna dolara na stanove, vile, privatni otok...

Svoju pobjedu proslavio je noćnim izlaskom u Newcastleu, čime je iznenadio lokalno stanovništvo svrativši u pub na obali, zajedno s rock gitaristom Beckom i kolegom glazbenikom Samom Fenderom, prenosi Daily Mail.

Promatrači su rekli da je glumac jako uživao u večeri u pubu, gdje porcija ribe, trostruko kuhani čips, kašasti grašak i tartar umak košta tek 123 kune. Uz hranu, Depp je popio bocu omiljenog lokalnog piva.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU

Idi na 24sata

Komentari 8

  • babyblue222 03.06.2022.

    U 5 godina tog “zlostavljanja” ona ga uspjela uhvatiti samo jednom kako lupeta po kuhinji i pije vino. Mislim da bi joj dokazi bili puno pikantniji da se stvarno radilo o zlostavljanju. Da ja imam doma nekoga poput nje, i ja bi pila i lupala ormaricima, jer to je za izluditi, slusat te manipulacije i divljanja jedne nezrele luđakinje koja ga još i tuče! Pa ne bi ga krivila i da joj je jednom i vratio. A nije. Bila je s njim samo radi svoje karijere i love. A da je narkoman je znala i prije nego što se u to upustila… A on je to trpio jer ju je stvarno volio, do jednom 💩

  • Tinchy23 03.06.2022.

    Go Johnny go, dođi i u Zagreb! :)

  • tea7777 03.06.2022.

    Meni je on odlican glumac, ali samo to. Mislim da je javnost od njega napravila zrtvu samo jer im je drag kao glumac. Privatno, mislim da je tatalni ljigavac, narkoman pa i nasilan. Nebitno kakva je ona, mislim da ce vrijeme pokazati i da ce o njemu jos puno toga isplivat. Samo polako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare