To je to što me zanima!

FOTO Lejla Filipović podijelila je neviđene trenutke s raskošnog vjenčanja Jusufa Nurkića...

Na prvoj fotografiji Lejla i Tarik poziraju s mladencima, a zatim je ona u zagrljaju pozirala s Viktorijom Rađom
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački košarkaš koji trenutačno igra za Portland Trail Blazerse u NBA ligi, Jusuf Nurkić (28) prošloga se tjedna vjenčao se s dugogodišnjom partnericom Eminom Durić. Vjenčanje na dubrovačkoj tvrđavi Lovrijenac okupilo je brojna poznata lica, sada je Lejla Filipović (46) podijelila još neviđene trenutke s proslave.

ZAOŠTRENI ODNOSI Na vjenčanje Jusufa Nurkića nije bio pozvan njegov otac: Teško mi je, neka je njemu na sramotu

Supruga Tarika Filipovića (51) podijelila je niz fotografija i nekolika videa kojima se prisjetila raskošnog vjenčanja. Na jednoj fotografiji Lejla i Tarik poziraju s mladencima, a zatim je ona u zagrljaju pozirala s Viktorijom Rađom (46).

- Predivna dva dana u Dubrovniku...Emina i Jusuf...U dobru i zlu...Neka bude samo dobro, najbolje...Ljubavi, poštovanja i razumijevanja, dragi naši - stoji u opisu na društvenoj mreži Instagram.

Pratitelji na Lejlinom Instagramu bili su oduševljeni trenutcima s vjenčanja.

'Koliko divnih ljudi', 'Toliko ljepote na jednom mjestu','Prelijepo vjenčanje i energija', 'Kako si zgodna', samo je dio komentara.

Prisjetimo se, Jusuf i Emina prošlog su vikenda izgovorili sudbonosno 'da', a na vjenčanju su bila brojna poznata lica. Osim Tarika i Lejle i Viktorije Rađe, bili su i Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković, Enis Bešlagić i supruga Sabina. Goste je na proslavi zabavljao Petar Grašo.

Podsjetimo, Jusuf i Emina su se upoznali u Tuzli prije nekoliko godina, a sportaš je lijepu Eminu zaprosio 2021. godine u Los Angelesu, točno na njezin rođendan. Inače, ona je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu i svi profili na društvenim mrežama su joj privatni, a za Jusufa je svojedobno rekla kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • karola2 07.08.2023.

    Nikad čula za njih,mislim ove kaj se žene .

  • flajpan.M 07.08.2023.

    Evo ga opet????Pa gdje got,od novina do televizije.Dosadan je lik vec stvarno.

  • Sunseeker 07.08.2023.

    I to nas treba zanimati.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare