To je to što me zanima!

FOTO Maja Bajamić poput Sonje i Paule: Vatreni nastup odradila u prozirnom kombinezonu

Mlada glazbenica je izvela svoj hit 'Tranquila', a ispod svjetlucavog, prozirnog kombinezona nalazio se crni, dvodijelni komplet
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Bajamić nastupila je sinoć na CMC festivalu, a osim vokalnih sposobnosti plijenila je i prozirnom kreacijom.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlada glazbenica je izvela svoj hit 'Tranquila', a ispod svjetlucavog, prozirnog kombinezona nalazio se crni, dvodijelni komplet. 

Njeno kombinezon neodoljivo podsjeća na kreacije koje su nosile  Sonja Kovač (37) i plesačica Paula Jeričević na crvenom tepihu Storyjevog Hall of Fame partyja.

Maja nam je nedavno ispričala kako je čeka dugo i radno ljeto.

- Turneja s jednom pivovarom kreće po cijeloj Hrvatskoj, kreće i jedan novi televizijski projekt pa ću se okušati i u ulozi voditeljice. Radim 100 na sat! - ispričala nam je.  Što se samog ljetovanja tiče, ne smeta joj što će radno provesti period kada većina ljudi ipak odmara, a pronaći će i vremena za guštanje u moru. 

- Okupam se gdje stignem. Čim vidim da nastupam blizu mora sa sobom ponesem kupaći. Priprema prije nastupa mi je skok u more i sunčanje barem pola sata! Ne opterećujem se previše s fizičkim sređivanjem jer najbolja sam prirodna, osunčam se i popnem na pozornicu - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Demetra 💙 12.06.2022.

    Jel Bajamićka svjesna da ima daleko preveliku pozadinu i predebele noge za ovakvu obleku?

  • Krušo Hagur 12.06.2022.

    Zašto sad najednom izgleda ovako bezveze?

  • _Varešak_ 12.06.2022.

    Mogla je navuću i pletenu vreću za povrće jeftinije bi prošla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare