To je to što me zanima!

FOTO Pierce Brosnan i 10 godina mlađa supruga Keely u šetnji: Uskladili modne kombinacije

Brosnan i Keely su u braku od 2001. godine, a imaju dva sina, modela Parisa i glumca Dylana. Pierce se godinama suočavao s napadima na svoju suprugu
Vidi originalni članak

Glumca Piercea Brosnana (69) snimili su s 10 godina mlađom suprugom, novinarkom i spisateljicom Keely Shaye Smith, u Malibuu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supružnici su u Malibu otputovali na predstavljanje knjige Pauline Porizkove. Za šetnju su odabrali crne kombinacije. Pierce je odjenuo samterice te majicu kratkih rukava, oko koje se ogrnuo tamnoplavim šalom. Nabacio je i sunčane naočale.

Supruga Keely plijenila je pozornost u dugoj haljini, koja je istaknula sve njezine atribute. Upotpunila ju je crnim balerinkama sa srebrnim detaljem te torbicom.

Brosnan i Keely su u braku od 2001. godine, a imaju dva sina, modela Parisa i glumca Dylana. Glumac se godinama suočavao s napadima na svoju suprugu jer je dobila na težini, a pritom je naglašavao da njemu 'nije potreban nikakav supermodel, nego prava žena'.

- Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima - objasnio je Pierce jednom prilikom prilikom.

POHVALIO SE Pierce Brosnan postao je djed, rodila je snaha Hrvatica: 'Moj najdraži unuče, dobrodošao!'

Priznao je kako ne komentira samo javnost figuru njegove supruge nego i njihovi prijatelji. Ispričao je kako su joj jednom čak ponudili platiti operaciju kako bi smanjila težinu, ali on je odlučno bio protiv.

- Obožavam svaku oblinu njenog tijela. Ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Veoma sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi - rekao je Brosnan.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Chani Kynes 28.03.2023.

    On je fantastičan, jer je normalan. Ona je fantastična jer je prirodna, ne fotošopira se i ne pati da ikome bude uzor.

  • Miške 28.03.2023.

    On je veliki frajer

  • 27.03.2023.

    Koliko ljudi vode brigu o njenoj kilazi umjesto nje je ludilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare