To je to što me zanima!

FOTO Slovenci upozorili turiste: Oprez! U Hrvatskoj se sunča ova ludo zgodna poljska pravnica

Veronica slovi kao najljepša Poljakinja na svijetu. Poznata je po svojim raskošnim oblinama i uskom struku, a često se voli pohvaliti fotografijama s atraktivnih lokacija na kojima pozira jedva odjevena
Vidi originalni članak

Atraktivna Poljakinja Veronica Bielik ( 28) jedna je od najpopularnijih influencerica u svojoj zemlji, s više od 3,4 milijuna pratitelja na Instagramu. Ovo ljeto je s dečkom, NFL trenerom Kliffom Kingsburyjem (42), ponovno posjetila Hrvatsku, a zbog njezinih oblina, je slovenski portal Večer objavio 'upozorenje' hrvatskim turistima.

Veronica slovi kao najljepša Poljakinja na svijetu. Hrvatsku je posjetila nekoliko puta i istražila dobar dio obale, od Istre preko Šibenika do Vele Luke, a ovaj put se odlučila za Lastovo.

REKLAMA ZA LIJEPU NAŠU NFL trener i zanosna Poljakinja na Jadranu: Nahvalila Hrvatsku

- Bili smo ovdje prije dvije godine i drago mi je vidjeti kako obiteljski poslovi na otoku napreduju - napisala je Bielik. 

Poznata je po svojim raskošnim oblinama i uskom struku, a često se voli pohvaliti fotografijama s atraktivnih lokacija na kojima pozira jedva odjevena.

Seksi Poljakinja diplomirana je pravnica, no od 2014. posvetila se samo ulozi influencerice koja joj jako leži.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Hrvatica bez posla 04.07.2022.

    Funjara

  • 04.07.2022.

    I Ibrina koza pobigla i preplivala Savu i eno se sunča i pase po Lonjskom polju...Objava ista..Samo što od koze imaš neke koristi,a od ove nikakve..🤣🤣😝😜👍👍

  • japanokinezjapano 04.07.2022.

    Ja sam s njom bio u dva navrata i baš je totalna tapija. Samo čeka da se istreseš i odmah prelazi uz ogledalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare