To je to što me zanima!

FOTOGALERIJA Dua, baš si Lipa

Dua Lipa pokazala je zavidno tijelo na plaži u SAD-u na koju je stigla u društvu prijatelja. Pjevačica tijekom 'vikend odmora' nije skidala osmijeh lica, a vrijeme na plaži iskoristila je za čitanje knjige
Vidi originalni članak

Dua Lipa (26) ovog vikenda uživala je na plaži Miami Beach na Floridi. Atraktivna pjevačica zanosnim je tijelom u uskoj kombinaciji privlačila pažnju prolaznika na popularnoj lokaciji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografi su Lipu 'uhvatili' dok je hodala prema svojoj ležaljci u dugoj šarenoj haljini ispod koje se vidio crni bikini. Kako bi dobro iskoristila vrijeme odmora, pjevačica je sa sobom ponijela knjigu.

Sudeći prema fotkama, Dua Lipa na plažu je došla u društvu prijatelja zbog kojih nije skidala osmijeh s lica. Uz knjigu, na ležaljci se opuštala s nepoznatim pićem koje se nalazilo u kokosu. 

Kao što je od ranije poznato, zgodna pjevačica u javnosti se često hvali zavidnom linijom u neobičnim modnim kombinacijama među kojima su česti mini bikiniji koji više toga otkrivaju nego li skrivaju. 

DRUŽI SE S VELIKIM ZVIJEZDAMA Zagrebačka plesačica o suradnji s Dua Lipom: 'Snimali smo 22 sata u komadu, bilo je stresno'

Podsjetimo, Dua Lipa je krajem 2021. godine prekinula ljubavnu vezu s dugogodišnjim dečkom Anwarom Hadid. Nedugo nakon prekida, pjevačica je otišla na odmor s prijateljima i obitelji gdje se uoči nove godine opuštala na jahti u St. Bartsu.

- Dua i Anwar trenutno su stavili vezu u pauzu i provode vrijeme odvojeno - rekao je tada izvor blizak paru.

Naime, o prekidu poznatog para prvi put se pričalo početkom prosinca nakon što su nekoliko tjedana bili razdvojeni zbog njenog rasporeda snimanja u Londonu i njegovog života u New Yorku.

Raskid je uslijedio samo nekoliko mjeseci nakon što je Hadid čestitao rođendan pjevačici Instagram objavom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 07.02.2022.

    Super izgleda

  • Čeljo Brtika 07.02.2022.

    Nije imala što pokazati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare