To je to što me zanima!

Fotograf tuži Justina Biebera: 'Zbog tebe sam ostao invalid...'

Pjevač je, nakon što je shvatio da je pregazio fotografa, ostao s njim na mjestu nesreće dok nije došla policija, a zatim i hitna pomoć, a svjedoci tvrde da mu je pokušao pomoći
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (25) prije dvije godine izlazio je iz crkve nakon nedjeljne mise na Beverly Hillsu i ušao u svoj kamionet. Krenuo je niz ulicu i pregazio fotografa. Odmah je izašao iz automobila da provjeri ozlijeđenog Williama Lamonta, a isti ga je sada tužio zbog nesreće.

- Ostao sam trajno invalidan zbog njega, emocionalno sam oštećen i tražim naknadu - poručio je fotograf u sudskim dokumentima, ali nije precizirao koje točno ozljede mu je pjevač zadao.

Justin je, nakon što je shvatio da je pregazio čovjeka, ostao s njim na mjestu nesreće dok nije došla policija, a zatim i hitna pomoć, a svjedoci tvrde da mu je pokušao pomoći.

NALJUTIO I SUPRUGU Bieber objavio fotku ultrazvuka i zgrozio fanove: Ti si bolestan

- Policija je odlučila da neće podići kaznenu prijavu jer su zaključili da je to bila nesreća te da je djelomično uzrokovana bljeskom fotoaparata koje je privremeno zaslijepio vozača - poručio je Bieberov odvjetnik. Dodao je kako policija smatra da William uopće nije trebao stajati na cesti.

Policija je također smatrala da William nije trebao stajati na ulici. Nakon što je bio u bolnici, fotograf je jasno dao do znanja kako Justina ne krivi za nesreću. Izgleda da se dvije godine kasnije ipak predomislio.

Sve to samo će pogoršati situaciju za Biebera, s obzirom da je nedavno priznao kako se bori s depresijom te zbog toga što mnogi rade pritisak n njegov brak s Hailey (22). 

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Idi na 24sata

Komentari 14

  • _petra_ 17.04.2019.

    sve za pare

  • 17.04.2019.

    dobit će odštetu ali sumnjam da ce u zatvor

  • Demetra 17.04.2019.

    Kao prvo, treba koristiti točnu terminologiju, ovo nije nikakav fotograf, nego paparazzo, najniži oblik "medijskog djelatnika". Kao drugo, lik stoji na cesti, flešne ga u oči i onda bi još odštetu??? Nadam se da će imati viske sudske troškove kada izgubi spor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare