To je to što me zanima!

Fotošopira fotke pa se naziva 'njemačkom Kim Kardashian'

Zasad nije spremna na neku veću transformaciju izgleda pa ima puno manje izraženije obline nego Kim, a na Instagramu toliko promijeni fotografije da nije nalik sebi u realnosti
Vidi originalni članak

Njemački model i glumica Metisha Schaefer proslavila se pod nadimkom 'njemačka Kim Kardashian'. Uz pomoć plastičnih operacija, šminke, stila odijevanja i fotošopa, potrudila se da njezina sličnost s reality zvijezdom bude što izraženija. 

Zasad nije spremna na neku veću transformaciju izgleda pa ima puno manje izraženije obline nego Kim, a na Instagramu toliko promijeni fotografije da nije nalik sebi u realnosti.

Metishu je televizijska publika gledala u 'Blood Fleast' i 'WAGS Miami'. Gostovala je u mnogim TV emisijama u Njemačkoj prije nego što se preselila u SAD. Također, u Njemačkoj je bila vrlo uspješna u ulozi TV voditeljice. 

Kao model počela je raditi za brazilski magazin 'Accontece', a nakon toga našla se na naslovnicama mnogih drugih poznatijih magazina. 

Na Instagramu je prati više od 700 tisuća ljudi, a nerijetko objavljuje i provokativne fotografije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 01.12.2019.

    izgleda da sve žele biti kao kim

  • kralj prijeloma 01.12.2019.

    curama je puno lakse javno pokazivati sise i guzu, transformirati izgled nebili privukli pratitelje i na taj nacin zaradjivali pare, ionako je nikad niko od tih ljudi nece vidjet uzivo, kad to cura radi onda je to ok, no ja da pokazem pitona ispao bi manijak i odma bi mi dosla policija haha

  • BlackRaven 01.12.2019.

    takvih duckface "ljepotica" ima za lopatom bacat, to vise nitko ne dozivljava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare