To je to što me zanima!

Fox je upisala djecu u vegansku školu koja košta 146 tisuća kn

Svoju djecu uči da ne trgaju cvijeće sa zemlje jer imaju 'osjećaje i misli'. Također, kada jedno od njezinih djece slučajno ubije neki insekt, oni za njega imaju pogreb
Vidi originalni članak

Glumica Megan Fox (33) sa suprugom Brianom Austinom Greenom (46) ima troje djece: Noaha (7), Bodhija (5) i Journey (3). Otkrila je kako ih odgaja da budu ljubazna prema životinjama te ih je upisala u vegansku školu, piše Metro.

Svoju djecu uči da ne trgaju cvijeće sa zemlje jer imaju 'osjećaje i misli' te je održala pogrebe zbog bubica na koje je slučajno zakoračila. Također, kada jedno od njezinih djece slučajno ubije neki insekt, oni za njega imaju pogreb.

FANOVI RAZOČARANI Fox je pretjerala s operacijama: 'Izgledaš mi kao Azijatkinja...'

- Djecu šaljem u organsku, održivu, vegansku školu gdje sade svoju vlastitu hranu. Uzgajaju je, beru i nose u lokalne restorane kako bi prodali, pa razumiju kako to sve funkcionira. Specifična sam po tome da ne nanosim štetu životinjama. Mrave ne gazimo, mi ne radimo takve stvari. Ne čupamo cvijeće iz zemlje. Djecu učim da su biljke živa bića - ispričala je glumica.

Međutim, veganska škola nije tako jeftina te se školarina kreće do 146 tisuća kuna.

KAŽU DA JE PRETJERALA Plastični kirurg analizirao lice od Fox: Ispeglala je svaku boru

Također, Megan je nedavno priznala kako je njezin najstariji sin  zainteresiran za modu i ponekad u školu želi nositi haljine. 

- Učim ih da se mogu odijevati i izražavati kako god to žele i da pritom budu samouvjereni. Moja djeca idu u liberalnu školu u Los Angelesu, ali i tamo im druga djeca govore stvari poput 'dečki ne bi trebali nositi haljine' ili 'roza boja je za curice'. Želim im usaditi da se u takvom trenutku ne trebaju osjećati loše nego da s ponosom nose ono što žele - ispričala je Fox. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 12.12.2019.

    Eto zbog takvih mozgova se siri svakakvi manijaci i ljudi drugih misljenja koji ruse prirodni tijek zivota...jer kao zele bit drugaciji ?jos malo ce postojat gey skola pa ce lhudi uposovat djecu pa ce onda govorit skolovani gey ...hhah strasnoŕ

  • bree77 12.12.2019.

    Drži se ti botoxa i on je veganskog podrijetla.

  • _vatrogasac_ 12.12.2019.

    I tako se dragi moji odgajaju neke nove Grete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare