To je to što me zanima!

Manekeni I. Popović umjesto da hodaju sjedili na jastucima

Ivana Popović udružila se s Ivicom Skokom na prvoj večeri Dove Fashion.hr-a. Umjesto da hodaju po pisti, na početku revije manekene je polegla na jastuke
Vidi originalni članak

Umjesto da hodaju pistom, manekeni su se izvalili na jastuke. Damama su prepustili da otvore reviju Ivane Popović i Ivice Skoke.

- Do suradnje je došlo jer se oduvijek volimo, grlimo i ljubimo - rekla je ekscentrična dizajnerica.

Ivana Popović udružila se s Ivicom Skokom i na prvoj večeri Dove Fashion.hr-a predstavila najnoviju muško-žensku kolekciju. Umjesto da hodaju po pisti, na početku revije svoje manekene polegla je na jastuke.

Večer su otvorili mladi dizajneri Aleksandar Žarevec, Clash of 9 i Matija Čop koji je posebno dojmio posjetitelje pokazavši neobične cipele na drvenu platformu. Ivan Alduk predstavio je vrlo nosivu kolekciju od trapera u kojoj je bilo i rokerskih detalja poput zakovica.

Miljenica holivudskih zvijezda Martina Felja još jednom je briljirala svojom ženstvenom kolekcijom u kojoj su prevladavale tri boje. U prvim redovima bili su brojni celebrityji od kojih su se izdvajali Vanja Mamić, Petra Dugandžić te manekenka Anita Dujić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • katya_1 16.03.2012.

    M. Felja je imala odličnu kolekciju, al Alduk mi je ipak omiljen. Nosiva kolekcija, može se kombinirat u svim prilikama, upečatljivi, mladenački komadi, stvarno odlično (kao što je bilo i za očekivati kod njega). Postao mi je jedan od omiljenih dizajnera. :)

  • beebee 16.03.2012.

    Umjesto da hodaju po pisti, na početku revije manekene je polegla na jastuke.. - što se babi htilo, to joj se i snilo ;))))

  • SandraOrinčić 16.03.2012.

    Hvala na ispravku, molimo vas da ubuduće koristite formu "Prijavi ispravak" koja se nalazi ispod svakog članka. **Admin**

Komentiraj...
Vidi sve komentare