To je to što me zanima!

Frajle promovirale novi album 'B strana ljubavi' u Zagrebu

The Frajle su u Zagrebu promovirale novi album, ‘B strana ljubavi’. Drugi je to dio njihove priče o ljubavi, nastavak prije dvije godine objavljene ‘A strane ljubavi’
Vidi originalni članak

The Frajle su u zagrebačkom Velvet caffeu promovirale novi album, ‘B strana ljubavi’. Drugi je to dio njihove priče o ljubavi, nastavak prije dvije godine objavljene ‘A strane ljubavi’. Na ovom albumu primjetan je novi zvuk za koji su, osim članica benda, zaslužni Ante Gelo, Alka Vuica, Goran Karan i Magnifico .

I ovaj je album producirao Vojislav Aralica. Zanimljivo je da će se album moći nabaviti samo u DM trgovinama, a 15 kuna od svakog bit će uplaćeno udruzi ‘Sve za nju’, posvećenoj borbi protiv raka dojke.

Na ‘B strani ljubavi’ su, između ostalih i pjesme:  ‘Menjam dane’, ‘Imala je lijepu rupicu na bradi’ i “Vo kosi da ti spijam” Toše Proeskog,  pa pjesme ‘Luda za tobom’, ‘Sarajevo’ i druge. Tu je i pjesma 'Štiklice (Tacones)' na španjolskom i francuska 'Je suis folle de toi' sa jazz gitaristom Stochelom Rosenbergom. Frajle su gostima promocije u Zagrebu i otpjevale nekoliko pjesama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pero_Ždero 16.11.2015.

    bravo cure, pozdrav iz Čakovca!,

Komentiraj...
Vidi sve komentare