To je to što me zanima!

Fran dobio poziv s majkom: 'Pa zbog tebe ne mogu ni spavati...'

Fran je nedavno imao psihički slom. Nogama je rušio sve pred sobom s obzirom na to da više ne može izdržati u realityju. Pokušao je i pobjeći, ali u tome nije uspio...
Vidi originalni članak

Fran Pujas (22) već tri mjeseca nalazi se u reality showu 'Zadruga'. U srijedu je dobio priliku nekoliko minuta razgovarati sa svojom obitelji, a na telefon se javila njegova majka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Digni glavu sine. Makni se od negativnih ljudi. Budi zabavan, nasmijan i sretan. Budi ono što jesi. Nisi svjestan koliku podršku imaš u stvarnom svijetu - rekla je majka Gordana pa dodala: 

- Sjeti se našeg prvog razgovora. Bit će sve dobro samo nemoj raditi gluposti. Nisam ni spavala sve dok ti nisi otišao u krevet. Sve ovo utječe na nas. Svi smo uz tebe - govorila je Franova mama. 

REAGIRALO I OSIGURANJE Fran nasrnuo na Taru u Zadruzi: 'P**** smrdljiva, što me guraš?'

Brojni pratitelji komentirali su kako je ovo jedan od najboljih i najemotivnijih razgovora u Zadruzi, a za riječi majke Gordane nizali su se pozitivni komentari. 

Fran je nedavno imao psihički slom. Nogama je rušio sve pred sobom s obzirom na to da više ne može izdržati u realityju. Pokušao je i pobjeći, ali u tome nije uspio. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Lui 14 28.12.2020.

    Hvala dragome bogu što takvoga nemam

  • Jele95 25.12.2020.

    Danasnji deckici od 20-30 god su odgojeni (ako se to tako uopce moze nazvati) kao retardirani princevi.Drage edipovke to su trebali biti neovisni muskarci a ne frustrirane placipicke koji misle da je svijet stvoren samo za njih.

  • jamesbond7777 25.12.2020.

    Aj bar se mali ne drogira🙄🙄🙄pal mu imunitet 😎😎😎🙆‍♂️🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare