To je to što me zanima!

Francis Coppola poželio vidjeti Gradsku kavanu u Dubrovniku

U četvrtak navečer slavni redatelj prošetao je Stradunom. Izrazio je posebnu želju za posjetom Gradskoj kavani u Dubrovniku u kojoj je prvi put bio prije čak 50 godina
Vidi originalni članak

Slavni redatelj u srijedu je privatnim zrakoplovom sletio u Zračnu luku Čilipi. Francis Ford Coppola (72) odsjeo je u luksuznoj vili Agava u sklopu dubrovačkog hotela Excelsior. Iz hotela je izašao tek u četvrtak navečer. Zbog nedavne operacije, redatelj ima problema s nogom i hodanjem. Prošetao je Stradunom, a posebno je želio vidjeti Gradsku kavanu u kojoj je bio i prije 50 godina kad je prvi put boravio u Dubrovniku. Večerao je u poznatom dubrovačkom ribljem restoranu 'Proto'. Dubrovnik će napustiti u petak u popodnevnim satima. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • gljivaludara 30.03.2012.

    drago mi je sto je dosao, ali mi inde na zivce sto nazi novinari prate poznate u stopu. Iskreno meni ne treba niti jedna slika za ovakav clanak. cak sto vise, ne treba mi ni ovaj clanak. Draze bi mi bilo da su pustili starog i bolesnog covjeka da uziva u odmoru neometano.

  • novoselmario8 30.03.2012.

    Sad iz Dubrovnika leti za Zagreb,ide na Markov trg i u neku ustanovu u Remetincu skupljati materijala za Kum 4.Navodno u novom nastavku neče biti Corleonovih,likovi su navedeni samo inicijalima,I.S.,J.K.,D.P.,T.K.

  • feba 30.03.2012.

    Bez obzira na svu ljepotu i povijest tog grada ali...kaj imamo samo taj grad u Hrvatskoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare