To je to što me zanima!

Franka Batelić čestitala Vedranu rođendan uz fotku sa bazena

Pjevačica svake godine svom suprugu putem društvenih mreža čestita rođendan. Ove godine proslavili su na obiteljskom putovanju
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Vedran Ćorluka danas slavi 37. rođendan, a njegova supruga Franka Batelić (30) čestitala mu je putem društvenih mreža.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Franka je podijelila fotografiju sa bazena, na kojoj je prikazan Vedran koji uživa u kupanju. Franka je pozirala uz njega sa sunčanim naočala i šeširom. Uz fotografiju je napisala 'sretan rođendan'.

Prošle su godine Vedranov rođendan proslavili na skijanju, a Franka je na Instagramu podijelila humorističnu čestitku svom suprugu.

-  Da u 36. napokon staneš na te skije - napisala je.

NAJAVILA IZNENAĐENJE ZA SCENU Franka Batelić o obitelji i poslu: ’Vedran mi uskače oko sina i kćeri kad god to zatrebam’

Franka i Vedran su otputovali u Dubai s njihovo dvoje djece, Viktorom i Gretom. Nogometaš je na Instagramu podijelio fotografije na kojima se da primijetiti da cijela obitelj uživa u odmoru.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Molykadosy 05.02.2023.

    Mislim vući tako malu djecu preko bijelog svijeta da se brčkate u bazenu?! Ta Franka od objesti više nezna sta bi. Sretan je svak čiju je kuću ona zaobišla.

  • jamesbond7777 05.02.2023.

    Super.. Byudifoll... U rangu knolliceee🙄

  • VLADEK72 05.02.2023.

    Ovo je vrhunac novinarske gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare