To je to što me zanima!

Franka Batelić osvojila priliku da snimi 'hit godine'

Za Franku još ne postoje pjesme koje će ona snimati za svoj album. Tek treba vidjeti hoće li joj se ispuniti želja da pjeva pop-rock skladbe
Vidi originalni članak

U konkurencji sa Mijom Lešinom, Mariom Ponjavićem, i Artemijom Stanić, u finalu Showtimea, pobijedila je 16-godišnja Franka Batelić. Labinjaka je glasače osvojila pjesmom "Ovaj dan" producenta Mire Buljana. Nakon što su ju proglasili pobjednicom, raširila je oči u šoku, ne vjerujući kako je upravo ona bila najbolja u glazbenom showu za pjevačke talente. Sasvim suprotnu reakciju imao je Mario Ponjavić, koji je 'objesio' lice kao da ne vjeruje kako nije pročitano njegovo ime. Mijo i Artemija su pak odmah zagrlili mladu Franku i čestitali joj na uspjehu.
- Pobjedu nisam očekivala. Došla sam se zabaviti u showu - kazala je uzbuđena Franka nakon pobjede. Kandidati su na početku finala nastupili s renomiranim hrvatskim pjevačima. Mijo i Vanna pjevali su njenu pjesmu "Ja ću budna sanjati", a Franka i Guliano izveli su "Bježi od mene". Mario Ponjavić je otpjevao pjesmu "Godinama" s Ivanom Banfić dok su Artemija i Jelena Radan nastupile s pjesmom "Leti do snova". U finalu su se pojavili i natjecatelji koji su ranije ispali iz showa. Filip, Anita, Iva i Mario Sambrailo pjevali su strane božićne klasike. Jacques Houdek je istaknuo i svoju kandidaturu za zvijezdu večeri kada je obučen u Djeda Mraza pjevao "Santa Clause is Coming to Town".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Aja 26.12.2007.

    Ok cura stvarno dobro pjeva i dobro izgleda,ali mi nikako ne ide u glavu da je ona pobjedila i to još s onim pjesmicom iz prvog razreda.Svaka čast Buljanu,imao je on svijetlih trenutaka pa ima dobar broj odličnih pjesama,ali ovo.....?! Ma šta se ja uopče čudim pobjednicima naših reality show-ova kada glasuju djeca! A i ko mi može dokazati da to nije namješteno. Mijo je bio odličan odradili,Artemiju je spasila odlična pjesma bolesnog brata,ipak Mario je za mene pobjednik!!! Čestitke Franki,ali to nije bilo zasluženo.

  • new_girl 23.12.2007.

    mala je stvarno krasna i super pjeva! nema šta... bravo!

  • muskarac 23.12.2007.

    ostali su mi bili bolji od nje, al aj dobro nije ni ona loša, možda bude nešto od nje, nadam se da neće bit ka ona Žana-Mari Lalić, e tu žensku nemogu na oći....

Komentiraj...
Vidi sve komentare