To je to što me zanima!

Franka Batelić razvalila je zube Ištvanu, on njoj usnu

Profesionalci i amateri uvježbali su plesne korake i sad je vrijeme da se pokažu u najboljem svjetlu. Franka i Ištvan Varga imali su i nekoliko nezgoda
Vidi originalni članak

Večeras počinje četvrta sezona HTV-ovog showa 'Ples sa zvijezdama'. Gotovo je s uvježbavanjem i sada publici treba pokazati što se radilo proteklih šest tjedana. Svih osam parova nastupit će večeras u prvoj emisiji. Nitko neće biti izbačen, ali žiri će ocjenjivati izvedbe cha-cha-cha i engleskog valcera. Tijekom priprema, Franka Batelić i Ištvan Varga imali su i nekoliko nezgoda. Ona je njega slučajno zakačila laktom i razvalila mu zube, a on je njoj rukom raskrvario usnicu, no sve je završilo bez ozbiljnijih posljedica, prenosi Index.hr. Za svaku emisiju u studiju će biti angažirano oko stotinjak ljudi i desetak kamera. Sudionike će uljepšavati šest frizera i šminkera, a tijekom showa imat ćemo priliku vidjeti i pedesetak novih kostima. Procjenjuje se kako show u Hrvatskoj prati oko milijun gledatelja. Žiri će ostati u istom sastavu: Milka Babović, Elio Bašan, Davor Bilman i Dinko Bogdanić. Voditeljski par je također isti pa će i u ovoj sezoni domaćini biti Duško Ćurlić i Barbara Kolar.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jewel 01.11.2009.

    Ona je njega slucajno zakacila laktom i razvalila mu zube a on je njoj rukom rasjekao usnicu...hah.. Kod nas se to kaze \"potukli se\"

  • teaa 31.10.2009.

    franka mi je gnujsna

  • zekica 31.10.2009.

    ovaj htv treba osvježenje u vidu voditelja... jer ovo je već predosadno. karmela, onaj mirko, čurlić i barbara. užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare