To je to što me zanima!

Franka Batelić rodila dječaka: 'Dobro nam došao, Viktore'

Nogometaš je radosne vijesti iz bolnice podijelio na društvenim mrežama, a isto je ubrzo učinila i pjevačica objavivši fotografiju s bebom. Čestitke im stižu sa svih strana
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (27) i njezin suprug, proslavljeni nogometaš Vedran Ćorluka (33) postali su roditelji, a dječaka su nazvali Viktor. Ćorluka se fotografijom iz bolnice pohvalio prinovom, a čestitke paru stižu u velikom broju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nešto kasnije istu je fotografiju na svom profilu podijelila i Franka. Posljednjih dana ona i Vedran su bili u velikom iščekivanju, a za Novu godinu ostali su kod kuće jer je pjevačica bila u visokom stupnju trudnoće. 

- Sretna vam Nova godina. Igra čekanja počinje - napisao je tada Vedran u opis fotografije te u hashtagove dodao da će dječak uskoro ugledati svjetlo dana i da je porođaj pitanje trenutka.

UŽIVAJU U BLAGDANIMA Franka i Vedran sitno broje do prinove: 'Igra čekanja počinje'

Par je sretnu vijest podijelio u kolovozu te su uskoro otkrili i spol djeteta. Tada još nisu znali kako će nazvati dječaka, ali sad su svojim obožavateljima otkrili da su se odlučili na ime Viktor. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Pivski trbuh_1988 06.01.2020.

    Prvo pa na internet.

  • 06.01.2020.

    Ja nisam tu da se uvlacim i pisem jooj kak slatko bla bla cestitke i slicno, zelim reci hahhaha, neka ste veseli, zelim vam mnostvo neprospavanih noci, milijune prekakanih pelena, popiskenih plahti, puno grceva, placa zbog zubiju, i svijest da euforija zbog poroda i prividna sreca jako brzo ispare! Ja prodoh sve navedeno jednom, i ne bih nikad, nikad vise u zivotu. Lazite se moderne a i staromodne mame, lazite se do beskraja da je lijepo. Neas vremena ni za posten keks kada ti dode! Ja sam iskrena realna i ne kacite mi se tu sa ovim i onim!!! Roditeljstvo je najteza i ne najljepsa stvar na svijetu 😘

  • Bogs_1 06.01.2020.

    Čeestitkeee..

Komentiraj...
Vidi sve komentare