To je to što me zanima!

Franka Batelić: 'Slabo spavam, a uloga majke me promijenila. To je odgovornost, ali najljepša'

Pjevačica je prije dvije godine postala majka, no kaže da majčinstvo ne utječe na njezinu glazbenu karijeru kojoj se nakon poroda brzo i uspješno vratila
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (29) otkrila je kako je uloga majke utjecala na nju, njezin život i glazbenu karijeru. Franka je na sceni već 10 godina, a osim po svojim pjesmama javnosti je poznata kao supruga nogometaša Vedrana Ćorluke (35).

- Majčinstvo je nešto najljepše, ali i najodgovornije. Uloga majke promijenila me, priznajem, na bolje - ispričala je Franka za Azra.ba, pa dodala:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne bih rekla da je majčinstvo utjecalo na mene u glazbenom smislu, osim što sada slušam puno više dječjih pjesama tijekom dana. Moram biti iskrena, ne puno više, ali gotovo stalno.

Franka i Vedran svojeg su sina Viktora dobili u siječnju 2020., pa će maleni uskoro napuniti dvije godine. 

- Viktor je znatiželjan, veseo dječak za kojim treba stalno trčati, jer mira nikad nema. I jako slabo spava noću. Sad mi je jasno što misle prijateljice koje su mi rekle, idi spavati prije nego rodiš - rekla je kroz smijeh pjevačica. 

PUNE BATERIJE Dok Vedran trenira, Franka se opušta u svojoj rodnoj Istri

Franku na društvenim mrežama prati gotovo 550 tisuća ljudi, s kojima dijeli trenutke iz privatnog života, a često ih oduševljava fotkama malenog Viktora. 

Uz majčinstvo, Franka se vratila na scenu i posvetila ponovno glazbenoj karijeri, a kako kaže, u ovoj godini se veseli novim pjesmama i nastupima.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lajbekk 03.02.2022.

    Franka zgubidanka

  • nervozni poštar 02.02.2022.

    Koja karijera?

Komentiraj...
Vidi sve komentare