To je to što me zanima!

Franka i Vedran Ćorluka slave četvrtu godišnjicu braka: 'Djeca koja su sada postali roditelji'

Par se vjenčao 2018. godine, a planirali su privatno vjenčanje. Dok je ceremonija trajala, građani su se već ispred crkve okupili i željno iščekivali vidjeti novopečene mladence
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (30) i nogometaš Vedran Ćorluka (36) slave četvrtu godišnjicu braka, a tim povodom su podijelili zajedničke fotografije s trenucima koji su obilježili njihovu desetogodišnju ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dvoje djece koje je odraslo zajedno… Vedrane, sretna nam 4. godišnjica braka! Već 10 godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa - napisala je Franka i podijelila nekoliko zajedničkih fotografija koje je sakupila tijekom cijele njihove veze.

- Vrijeme leti. 10 godina zajedno, sretna nam 4. godišnjica braka… Djeca su postala roditelji - poručio je Vedran uz prvu fotku s Frankom na Zrću, a dodao je i zajedničku fotografiju sa sinom Viktorom.

Upoznali su se prije deset godina na Zrću, kada je Ćorluka pristao na transfer u moskovski Lokomotiv, a nakon toga su uspješno održavali vezu na daljinu.

Vedran i Franka dugogodišnju vezu okrunili su brakom u 2018. godini, a sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine.

Par se vjenčao u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskim Balama. Dok je ceremonija trajala, građani su se već ispred crkve okupili i željno iščekivali vidjeti novopečene mladence.

Nisu dobili maleno intimno vjenčanje kakvo su htjeli, ali i Ćorluka i Franka odlučili su svoj privatan život zadržati za sebe koliko god je to moguće. Za prvi ples odabrali su veliki hit Olivera Dragojevića 'Prije sna'.

INTERVJU ZA 24SATA Franka: 'Uživam gledati kako Viktor i Vedran grade odnos'

Prošle godine su se uselili u novi zagrebački dom, a Vedran se nakon devet godina vratio iz Rusije za stalno. U svibnju ove godine su objavili veselu vijest da je Franka ponovno trudna te da će maleni Viktor postati stariji brat.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Nabime 21.07.2022.

    bas su simpatican par, ljepo ih je vidjeti skupa (nadam se da mi sada nece izbrisati komentar)

  • Čudnovati jež 21.07.2022.

    Dobra je mala još za nataslačit

  • BabaYaga 21.07.2022.

    Kako je lijepo vidjeti takvu idilu 😁😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare