To je to što me zanima!

Franka: 'Nestrpljivi smo, ali još uvijek ne znamo ime za bebu...'

SLATKO IŠČEKIVANJE U trudnoći je Franka Batelić snimila tri spota. Kaže da se osjeća super i sa suprugom Vedranom još bira ime
Vidi originalni članak

Obitelj, prijatelji i odmor. Franka Batelić (27) napokon je uzela odmor kako bi provela blagdane s najbližima. I u miru čekala porođaj.

- Zaista sam imala poslovno uzbudljivu i meni jako dragu godinu, a sad je vrijeme da usporim malo - rekla nam je pjevačica i kratko se osvrnula na trudnoću:

VESELE SE BLAGDANIMA 'Vedran i ja baš jedva čekamo božićne delicije moje none...'

- Osjećam se super, ali sad sam već pomalo nestrpljiva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Franka i suprug Vedran Ćorluka (33) u kolovozu su rekli kako im se “širi obitelj”, a uskoro su objavili i spol djeteta, odnosno da čekaju sina. Za ime, kako nam kaže, još se nisu odlučili.

BLAGDANI U ZAGREBU Frankina božićna idila: 'Dolazi mi obitelj, gušt mi je kititi bor'

- Još nismo donijeli konačnu odluku - kratko je rekla ne želeći otkrivati detalje.

Još prije otprilike mjesec dana Franka je radila “sto na sat”. U trudnoći je snimila i spot za pjesmu “Samo s tobom meni Božić je”. Na YouTubeu ga je već pogledalo više od 350.000 ljudi. Napisala je tad u opisu “najdraži ljudi okupljeni za blagdanskim stolom, toplina doma, kićenje bora, poklanjanje pažnje onima koje volimo - to je za mene Božić”. Sve to si je Franka ovih dana i “priuštila”.

NE PEČE IH Franki kolači nisu jača strana: 'Taj dio prepuštam svojoj noni'

- Jako volim ovo doba godine. Obitelj i prijatelji na okupu. Zapravo, jedna od bitnijih stvari nam je obiteljsko okupljanje za stolom prepunim noninih delicija! Tako je bilo i ove godine - otkrila je svoje idealne blagdane.

U trudnoći je pjevačica snimila čak tri spota. Ostat će joj u posebnom sjećanju, a drago joj je što je sve prošlo bez problema.

- Drago mi je što ću imati ovako genijalne uspomene! Bilo je raznih anegdota, ali mališa je surađivao i izgleda da su mu se svidjela snimanja, jer mi je dopustio da sve odradim do kraja, bez previše problema - nedavno je veselo otkrila.

Ove dane odmora mora pravilno iskoristiti jer je već počela najavljivati i planove za sljedeću godinu. Nove pjesme već su snimljene, planova je jako puno, a čim dođe beba, najavila je kako počinje raditi po starom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • komentator__Luka 31.12.2019.

    dalibor

  • trtajun 31.12.2019.

    Koga briga za tvoje mladunce

  • PapaĐo 31.12.2019.

    Nek se zove Milojko

Komentiraj...
Vidi sve komentare