To je to što me zanima!

Franka sama gurala kofere po aerodromu: 'A gdje je Čarli?'

Osjećam se zaljubljena u Porto danas! Savršeno mjesto za izgubiti se. Nadam se da će me putevi ponovo dovesti tebe Portugale, kaže Franka Batelić...
Vidi originalni članak

Pjevačica u usponu Franka Batelić (26) je nakon odmora u Portugalu sinoć sletjela na zagrebački aerodrom. Fotografi su je 'uhvatili' kako sama gura kofere do taksija. Nakon toga je otišla u svoj zagrebački stan, a njena 'jača polovica' Vedran Ćorluka (32) nije stigao s njom jer se priprema za nove utakmice.

Obožavatelji su se zapitali gdje je Ćorluka, a on trenutno naporno trenira za nove 'nogometne pobjede'. Ruski tim Lokomotiv, u kojem Ćorluka igra, je u utorak izgubio od portugalskog Porta s tri gola razlike. Čarli je potom na svom Instagramu napisao motivacijsku poruku podrške svom timu. 

Franka je u Porto stigla u društvu svoje vjenčane kume Stefani Vozile.  Mali odmor s prijateljicom u Portugalu pjevačica je na svom Instagramu opisala riječima: 

- Osjećam se zaljubljena u Porto danas! Savršeno mjesto za izgubiti se. Nadam se da će me putevi ponovo dovesti tebe Portugale - kaže Franka.

Svom suprugu je ostavila i ljubavnu poruku.

- S tobom su pjesme ljubavne, s tobom je sve drugačije - napisala je Franka Vedranu na društvenim mrežama i raznježila fanove.

Kad nestane šminke, skupe odjeće i fotošopa: Slavne cure privatno ne izgledaju kao na naslovnicama magazina

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 08.11.2018.

    bio je u portugalu igrao utakmicu...

  • NivesG 08.11.2018.

    Gura turam pa neće da uđe. By Mica Trofrtaljka

  • enter2018 08.11.2018.

    Idiote,Carli je igrao ligu prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare