To je to što me zanima!

Franka: 'Sinčić je isti ja, nadala sam se da će malo biti na tatu'

Pjevačica kaže kako je prošlu godinu najviše provodila sa sinčićem Viktorom, no nije zaboravila na posao. Nada se kako će uskoro dobiti priliku zapjevati pred publikom
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (28), ovogodišnja finalistica Dana najbolje domaće glazbe, za Narodni je ispričala s kojim ciljem i u kakvim okolnostima je snimljena pjesma 'Nedodirljivi'. Prisjetila se i lanjskog osvajanja nagrade Bilo naroda, kada je dodjelu pratila iz svog doma, sa sinom Viktorom u naručju koji je, kaže, po karakteru - isti ona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U trećem mjesecu svi smo bili doma i razmišljali što raditi. Trebamo ljudima dati malo glazbe, ljudima to stvarno treba. I meni je trebalo! Doma u Istri smo mama, brat, bebač i ja snimili 'Nedodirljive' između spavanja i mijenjanja pelena. Bilo je kaotično... To je pjesma koju ja obožavam - rekla je Franka. 


 

Nada se da će uskoro dobiti priliku zapjevati i pred publikom. 

- Mislim da smo svi shvatili u 2021. da nekakve planove baš ne možemo imati, ali nadam se da ćemo uspjeti organizirati jedan veći koncert, to se stvarno nadam - optimistična je pjevačica. 

Ovom prilikom osvrnula se i na lanjski Dan najbolje domaće glazbe kada je podijelila prvo mjesto s glazbenikom Petrom Grašom (44). Tada je dodjelu nagrade pratila sa svog kauča.

FRANKA ODUŠEVILA Objavila fotku nastalu nakon što je rodila: 'Trbuh ti je ravan'

- Viktor je spavao na meni, taman je prošla faza grčeva. Bilo je super, posebno, sigurno ću to zauvijek pamtiti - ispričala je Batelić. Rekla je i da Viktor više nije beba, već je preko noći postao dečkić.

- Isti ja po karakteru, ne znam još u vezi mikrofona, ali jako je tvrdoglav, ide svima, uopće me ne 'šljivi' dva posto, društven je kao ja… A nadala sam se da će bar malo od tate dobiti, jedan smireniji ton u sebi - rekla je nasmijana Franka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • chickita 02.02.2021.

    Zeleni sako je odlican samo je njoj prevelik ne izgleda dobro oko ruku I ramena.

  • nomistakes 02.02.2021.

    tata sve to financira tako da mu je oprošteno

  • nickkobalt9 02.02.2021.

    jako loša opaska djevojko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare