To je to što me zanima!

'Frano Lasić šarmantan? Ne znam što vide u njemu'

Mirjana Žutić ne želi ispasti iz HTV-ovog showa te glumca hrani, podmićuje i vodi na razne tretmane opuštanja. Frani Lasiću brzi plesovi nisu legli
Vidi originalni članak

Mirjana je divna trenerica. Odvela me na tretman opuštanja, a donijela mi je i domaće kiflice i čaj, a ako dobro otplešem, svaki put dobijem čokoladu, smije se Frano Lasić (55) hvaleći trenericu plesa Mirjanu Žutić. Na probu je zakasnio pa ga je Mirjana zadirkivala: 'Ti šarmantan? Ja to još nisam vidjela. Ne znam što žene vide u tebi’.  Za subotnji nastup u “Plesu sa zvijezdama” pripremaju ples paso doble, koji se glumcu jako sviđa.
- Mirjana mi je otkrila da ples nije samo micanje nogu i bokova. Nakon prvih treninga, zbog upala mišića, bio sam na aspirinima, kupkama i masažama - priča Lasić. Da bi naučio pravilno držati leđa, Mirjana mu je zavezala letvu ispod lopatica.
- To je sve dio treninga. Isto kao i kad nešto pukne. Tako mi je na prošlom nastupu feder izletio iz tregera - smije se Frano, koji je, da bi lakše plesao, prestao pušiti.
- Sve je bolji. Brzi plesovi nisu mu sjeli jer to ipak nije za početnike - smatra Mirjana, a Frano nadodaje: “Nije za ljude u godinama”. Pohvalio se da nakon 31 godinu snima novi album, no neće pjevati ljubavne balade.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • karter 20.11.2009.

    Vidio sam ga u Čateškim na bazenu prije kojih 5 godina. Vodio neko dijete sa sobom na bazen, valjda neko vanbračno koje taji. Ukratko, sav je nikakav! Da je ćelav i sijed, to se već vidi, ali, u kupaćim gaćama je živi užas! Žgoljav i jadan, ukratko. Svaka od tih navodnih 55 godina je ostavila dubok ožiljak na njemu. Još jedan dokaz o kokošjem mozgu žena!

  • innelli 20.11.2009.

    A šta, nekad i dozvolite međusobne razgovore? Dosljednost na visini, odličan - 5.

  • botanika 20.11.2009.

    dobro mu je rekla

Komentiraj...
Vidi sve komentare