To je to što me zanima!

Freilauf i Kontrapunkt dovode u Masters 4 izvrsna izvođača

Iz zemlje izlazećeg sunca dolazi i DJ Mitsu the Beats koji miksa ritmove hip-hopa i jazza, te Masaya Fantasista i Wassupski koji vrte sve, od jazza do techna
Vidi originalni članak

Kultni zagrebački klupski programi Freilauf i Kontrapunkt udružili su svoje snage kako bi izbrisali granice glazbe i složili poseban line-up 7. kolovoza 2013. na Freilauf meets Kontrapunkt večeri u intimnoj atmosferi kluba Masters. Bogatim line-upom slave moć glazbe i njenog razvoja koji je ujedinio sve poklonike raznovrsnog i dobrog zvuka u jedno. Slaveći tako borbu protiv glazbene uniformiranosti organizatori miješaju gotovo nespojive zvukove, a u goste dolazi japanski trio Cro-Magnon koji miješaju  funk energiju, toplinu soula, jazz egzibicije i rock nesputanost. 

Iz zemlje izlazećeg sunca dolazi i DJ Mitsu the Beats koji miksa ritmove hip-hopa i jazza, te Masaya Fantasista i Wassupski koji vrte sve, od jazza do techna. Uz njih nastupaju i živa house/techno legenda Boo Williams, a večer zatvaraju oci oba programa koji će se susresti leđa o leđa kada će vam dati sve od sebe i podsjetiti vas zašto su Freilauf i Kontrapunkt zaslužili kultni status. 

Početak je u 20 sati, a ulaznica je 100 kuna i kupuje se na ulazu u klub Masters. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare