To je to što me zanima!

Frizer Kardashianki ljetuje kod nas: 'Najbolje ljeto u životu'

Jorge Serrano frizer je popularnih Kardashianki. Ovo ljeto odlučio je provesti u Hrvatskoj. Posjetio je Split, Hvar, Dubrovnik i Koručulu. Društvo mu pravi Sanela Jenkins, poznata pod nadimkom 'bosanska Lady Di'
Vidi originalni članak

Frizer Jorge Serrano koji brine o frizurama najpoznatije reality obitelji Kardashian, posljednjih se dana hvali boravkom na hrvatskoj obali. Serrano na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije provoda. Dosad je posjetio Dubrovnik, Hvar i Korčulu, a partijao je i na splitskoj Ultri.

- Ovo je bio divan dan - napisao je Serrano ispod fotografije snimljene na Korčuli. 

Prije tjedan dana objavio je fotografije s otoka Hvara. U istoimenom gradu pozirao je na rivi, ispred hvarske katedrale, a okinuo je i nekoliko fotografija s hvarskih ulica. 

- Ovo mi je najbolje ljeto u životu - pohvalio se Serrano. 

Njegovi mnogobrojni pratitelji pisali su mu kako je jako seksi te kako Hvar uistinu izgleda nevjerojatno. 

Pohvalio se i fotografijama sa splitske Ultre gdje je partijao. 

Serrano putuje u društvu Sanele Jenkins, takozvane bosanske Lady Di. Rodom iz BiH, Jenkins se na studij preselila u London, a danas živi u Kaliforniji. Nedavno je u Split stigla na izložbu Jadrana Lazića, koji je izložio i njezinu fotografiju na motociklu.

Serrano je među fotografijama iz Hrvatske objavio i onu Sanele i fotografa Lazića. Sanela je nadimak 'bosanska Lady Di' zaslužila zbog brojnih humanitarnih projekata. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 31.07.2019.

    puno slavnih ovo ljeto na jadranu

  • sprangija 31.07.2019.

    Svaka susa dolazi u Dubrovnik i Hvar kod nas dok neki od nas koji zive ovdje nisu bili na moru godinama

  • MinePi 31.07.2019.

    Ziva istina. Najbolje je u Hrvatskoj. Ako gledas na ljude oko sebe izgubices sve. Gledaj sebe i koriguj sebe, a neka tvoj primjer njima bude vidjelo u zivotu. Zapamti, sta god da uradis, ne mozes druge da mijenjas, a sebe mozes uvek da mijenjas bez obzira na godine. I jos jedna stvar, ako stanes i osvrnes se i u zadnjih 10 godina se nista nije promijenilo na bolje u tvom zivotu, onda nesto debelo ne stima u tvom karakteru, a sta, to moras sam pronaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare