To je to što me zanima!

Frizerka slavnih udala kćer: Na zetu mi svi prijatelji zavide...

Svadbeno slavlje poznate zagrebačke frizerke odigrala se u njenom čuvenom salonu u Frankopanskoj. Za 250 uzvanika pjevala je Indira Levak, dugogodišnja prijateljica obitelji Vinšek, piše Jutarnji List
Vidi originalni članak

Ekonomistica Josipa Vinšek (28) i brend menadžer Ivo Pavlović (28)  vjenčali su se ovog vikenda u Zagrebu. Josipa je kćer jedinica Renate Vinšek, jedne od najpoznatijih zagrebačkih frizerki, a nedavno je rodila i prvo dijete, malenog dječaka.

Renata je svojedobno šišala Franju Tuđmana, a danas joj vjeruje i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Kroz njene ruke, i škare, prošle su kose Ene Begović, Severine, Alke Vuice, Tereze Kesovije, Minee i brojnih drugih. 

Frizerka je za Jutarnji List priznala da je par dana prije svadbe imala veliku tremu i bila je, kaže, izvan sebe. No na kraju, nije se imala čega bojati. Svadba sa 250 uzvanika prošle je u najboljem redu, a Renata je plesala cijelu noć.

- Svadba je bila divna. Sjajno sam se zabavila - kazala je Vinšek koja je ponosna na mladence što su samo organizirali uspješnu svadbu. 

- Mogu reći da sam presretna kako su stvari ispale jer sada imam unuka, najslađe dijete na svijetu, i zeta na kojem mi svi prijatelji zavide - kazala je Renata čiji je salon u Frankopanskoj ovog vikenda postao sala za svadbu. Goste je zabavljala Indira Levak, dugogodišnja prijateljica obitelji Vinšek. Nastupili su tamburaši iz sastava Dyaco te srpski zabavljač Bane Mojičević, pobjednik prve sezone showa 'Zvezde granda'. 

Renata je nedavno otišla u mirovinu, no njen posao je preuzela kćer Josipa. 

Na svadbi su se našla i poznata lica poput Tatjane Dragović te Vjekoslave Bach

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • emilzatopek 25.08.2017.

    Problem uznapredovale bolesti je što se na vrijeme ne liječi.

  • mrvica21 25.08.2017.

    Ona frizira KGK? Takvu "frizuru" si može svaka š.... sama napraviti doma. I to besplatno!!

  • user_204031 25.08.2017.

    Brend menadzer Ivo Pavlovic hahahahah. Ako je on brend menadzer ja sam izvrsni direktor Googla

Komentiraj...
Vidi sve komentare