To je to što me zanima!

Frontmen Iron Maidena nosio majicu Hajduka u Rumunjskoj

Na koncertu legendarnog Iron Maidena u zagrebačkoj Areni niti jedno mjesto nije ostalo prazno. Obožavatelji su dolazili i iz drugih država te je u publici bilo i Slovenaca. Frontmen benda mahao je hrvatskom zastavom
Vidi originalni članak

Frontmen Iron Maidena, Bruce Dickinson (63) dao je izjavu prije koncerta u Rumunjskoj i to u majici s natpisom Hajduk. Ovo je već drugi puta da ju nosi, očito mu je postala vrlo draga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bend danas nastupa u Bukureštu, a Bruce se prije njega prisjetio koncerta u Zagrebu i Beogradu. Zaključio je da je bilo nevjerojatno.

Inače, jedan splitski klub objavio je ranije fotografiju na kojoj je Dickinson nosio istu majicu, što je izazvalo posebnu pažnju kod navijača.

PAUL DI’ANNO I STEVE HARRIS Ekskluzivne fotografije: U Areni se nakon 30 godina susrele dvije legende Iron Maidena

Na koncertu legendarnog Iron Maidena u zagrebačkoj Areni niti jedno mjesto nije ostalo prazno. Obožavatelji su dolazili i iz drugih država te je u publici bilo i Slovenaca. Frontmen benda mahao je hrvatskom zastavom, a najveće uzbuđenje izazvao je hit 'Fear of the dark' na koji su obožavatelji poludjeli i počeli pjevati. 

Scenografija se mijenjala za svaku drugu pjesmu, a Bruce je neumorno skakao. Koncert nije prošao ni bez vatrometa na pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare