To je to što me zanima!

Frontmen Maneskina o izborima u Italiji i novoj premijerki: 'Ovo su tužni dani za našu zemlju'

Italija je izabrala Giorgiju Meloni za svoju novu premijerku. Meloni je poznata po kontroverznim izjavama, a često je spominjala i Hrvatsku. Bila je protiv Hrvatske u EU te je zazivala povrat Dalmacije i Istre Italiji
Vidi originalni članak

Frontmen talijanskog benda, koji je 2021. godine osvojio Eurosong, Damiano David (23), na društvenim mrežama s pratiteljima je podijelio razočaranje nakon objavljenih rezultata izbora u Italiji. Giorgia Meloni (45) postala je premijerka najdesnije orijentirane vlade od Drugog svjetskog rata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas je tužan dan za moju zemlju - napisao je Damiano David uz fotografiju naslovnice novina na kojoj je premijerka. 

Inače, u koaliciji s Meloni su krajnje desničarka Liga i stranka Forza Italia koju vodi Silvio Berlusconi. Nova premijerka Italije kampanju je vodila pod kontroverznim sloganom koji su koristili fašisti "Bog, zemlja i obitelj".

SVIĐA LI VAM SE OUTFIT? GLASUJTE Damiano šokirao sve na dodjeli nagrada, na pozornicu izašao u halterima i kožnim gaćicama

Meloni je poznata po raznim kontroverznim izjavama, a često je spominjala i Hrvatsku. Bila je protiv ulaska Hrvatske u EU te je zazivala povrat Dalmacije i Istre Italiji. Uz to sve, ranije je hvalila Mussolinija. Više o toj temi pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap7 27.09.2022.

    Treba izaci na izbore u vecem broju

Komentiraj...
Vidi sve komentare