To je to što me zanima!

Funhouse vam u Aquariusu priprema YOLO pidžama party

U subotu program Funhouse i klub Aquarius još jednom razuzdanoj naciji željnoj partijanja "kao da im je zadnji izlazak" predstavljaju posebnu i drugačiju noć
Vidi originalni članak

Kako i gdje početi... Kažu da je najbolje "od početka" pa idemo tako. U subotu (28.09.2013.) program Funhouse i klub Aquarius još jednom razuzdanoj naciji željnoj partijanja "kao da im je zadnji izlazak" predstavljaju posebnu i drugačiju noć. O čemu je riječ? - Čitajte dalje...

YOLO zapravo znači "You only live once" ili u slobodnom prijevodu "Samo jednom se živi", a ovotjedni Funhouse predstavlja upravo takvu večer i to u posebnom štimungu. Samo jednom se živi i imaš šansu proživjeti večer života kao da ti je posljednja. Sotga ne dvoji nego se ove subote nacrtaj u Aquariusu na zagrebačkom Jarunu na posebnom partiju pod nazivom "FUNHOUSE - YOLO pidžama party". Dođi u ležernom izdanju, neizdanju, reizdanju, pojavi se u pidžami i opusti se... Pojavi se i budi svoj, a stvarnost i "sutra" ostavi pred vratima kluba i provoda koji sigurno nećeš zaboraviti dok si živ. Ipak, tema ovog YOLO ludila noći je "pidžama party" pa si daj oduška do kraja. - Nije bitno da li je pidžama na prugice, kockice, trokutiće ili je s uzorcima životinja, printom tvog omiljenog benda, DJa, glumca ili glumice, ma što luđa pidžama tim bolje! Zamisli da je ova noć zadnja u tvom životu, zašto da se sputavaš glupostima.

YOLO! YOLO! YOLO! - Aha, samo jednom se živi i Funhouse ekipa to jako dobro zna. Nekima je ovo samo izlika za lijenost, a drugima načelo za vikend-izlaske. Možda ste nekad čuli od starijih kako kažu "Nemoj da te pita starost gdje je prošla mladost!", a tko smo mi da ne poslušamo stare mudrace. Eto, glumac Zac Efron toliko vjeruje u dotični moto da ga je dao istetovirati na ruku, a britanski princ Harry je neokrunjeni kralj "YOLO" pokreta koji svojim ponašanjem, neobuzdanim partijanerskim duhom i "just don't give a fu*k!" stavom zaista živi "YOLO" životom.

Ne moraš se odreći studija, titule, obitelji, radnog mjesta.. ma ne moraš ništa napraviti. Štoviše, Funhouse te poziva upravo na suprotno - opusti, odbaci sve okove i uživaj. Barem na jednu večer - UŽIVAJ! I zapamti - samo jednom se živi (YOLO).

YOLO DJ-i su spremni, kao i poseban odabir najnovijih svjetskih hitova, pa će nas tako i ove večeri do zore zabavljati Martyn Negro i Matroda.

Vidimo se u klubu Aquarius A2 u subotu od 23h.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare