To je to što me zanima!

Furlong iz 'Terminatora 2' je u zatvoru jer je prišao supruzi

Edward Furlong ženi je prijetio da će si prerezati žile i pretući njena novog dečka ako se samo približi njihovom sinu. Vozio se po njenom kvartu i kontrolirao je
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna glumčeva supruga prvi put je tražila od suda da mu zabrane da joj se približava, no on je unatoč tome svaki dan autom kružio po njenom kvartu i 'držao je na oku'. Osjećala se ugroženom jer joj je na sekretarici navodno ostavio nekoliko prijetećih poruka. Edward Furlong (33) zbog toga je završio u zatvoru i sud mu je produljio zabranu prilaska Rachael Kneeland (26). Ona je sucu rekla da je morala odgoditi spoj s novim dečkom jer je Edward parkirao auto na prilazu kuće i nije se micao od tamo. Bojala se kako će reagirati ako je vidi s drugim. 

Par zajedno ima trogodišnjeg sina Ethana o kojem trenutačno brine Rachel, no sud još nije odredio tko će biti dječakov zakonski skrbnik. Glumac je supruzi prijetio da će njenom dečku iščupati srce i natjerati ga da ga pojede ukoliko se samo približi njegovom sinu te da će mu unakaziti 'to njegovo lijepo lice'. Furlong, koji se proslavio ulogom u filmu 'Terminator 2', supruzi je čak prijetio da će si prerezati žile ako ga ostavi, a na sudu je odbio test na droge. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_72798 12.01.2011.

    Call - to John - now.

  • dusansk 12.01.2011.

    Ako će si prvo prerezati žile a onda pretući njenog dečka- nema zime !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare